YAŞAM Haber Girişi : 31 Mayıs 2024 09:52

Eski Belediye Başkanı Cengiz Altın Malazgirt’in abisini ziyaret etti

Eski Belediye Başkanı Cengiz Altın Malazgirt’in abisini ziyaret etti
Malazgirt eski belediye başkanı Cengiz Altın ve AK Parti belediye encümenleri, eski Malazgirt Devlet Hastanesi müdürü olarak görev yapan ve Malazgirt’in abisi olarak isim yapan şu anda Erentepe belediye başkanı olan Hüseyin Haydaroğluları'nı ziyaret etti.

 

ALPARSLAN DİYARI-Ziyaret, Erentepe Belediye Başkanlığı binasında gerçekleşti. Cengiz Altın ve beraberindeki AK Parti belediye encümenleri, Başkan Hüseyin Haydaroğluları ile samimi bir ortamda bir araya geldi.

 

Ziyaret sırasında bölgeye dair çeşitli konular görüşüldü ve Erentepe'nin geleceği için yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

 

DOSTLUK VE DAYANIŞMA MESAJLARI

 

Ziyaret sırasında Cengiz Altın, Hüseyin Haydaroğluları'na olan desteğini dile getirerek, Erentepe'nin gelişimi için her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Hüseyin Haydaroğluları da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, nazik ziyaretlerinden dolayı Cengiz Altın’ a teşekkür etti.

 

GELECEK PROJELER KONUŞULDU

 

Toplantıda, Erentepe'de hayata geçirilmesi planlanan altyapı projeleri, sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve bölgenin ekonomik kalkınmasına yönelik adımlar ele alındı.

 

Cengiz Altın ve AK Parti belediye encümenleri, bu projelerin gerçekleşmesi için gereken destek ve iş birliğinin sağlanması için çaba göstereceklerini dile getirdi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar