MANŞET Haber Girişi : 23 Haziran 2024 09:15

Eşi ve annesine dehşeti yaşattı! Evi ateşe verdi

Eşi ve annesine dehşeti yaşattı! Evi ateşe verdi
Mardin'in Midyat ilçesinde Veysi B., yaşadıkları evde annesi Atiye B. ve eşi Necla B. içerideyken evi ateşe verip kapıyı kilitleyerek kaçtı. Olay, saat 20.00 sıralarında Çavuşlu Mahallesi'nde meydana geldi.

ALPARSLAN DİYARI- Henüz bilinmeyen bir sebeple Veysi B., tartışma sırasında annesi ve eşinin içeride bulunduğu sırada evi ateşe verdi ve kapıyı kilitleyip kaçtı. Yangını fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

 

Necla B., evin balkonundan atlayarak canını kurtarırken, ciddi yanıklar ve kırıklarla hastaneye kaldırıldı. Yangınla mücadele eden ekipler, kapıyı kırarak Atiye B.'yi de kurtardı. Vücudunda yanıklar oluşan Atiye B., Midyat Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı ve hayati tehlikesi devam ediyor.

 

 

Olay sonrası kaçan Veysi B., jandarma ekiplerinin çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

 

 

Necla B.'nin ayağında ve kolunda kırıklar bulunurken, annesi Atiye B.'nin durumu ciddiyetini koruyor. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini belirtti.

 

 

Yetkililer, olayın şok edici ve üzücü olduğunu belirterek, gerekli hukuki sürecin başlatıldığını ifade ettiler. Mahalle sakinleri ise yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını dile getirerek, adaletin yerini bulmasını istediler.

 

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar