GÜNDEM Haber Girişi : 20 Şubat 2024 13:47

Esenyurt Belediye Başkan Adayının dikkat çeken Malazgirt Konakkuran detayı

Esenyurt Belediye Başkan Adayının dikkat çeken Malazgirt Konakkuran detayı
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Esenyurt Belediye Başkan Adayı Muş Bulanıklı Ali Emrah Gürbüz’ün eğitim hayatındaki dikkat çeken Konakkuran detayı Alparslandiyari.com’da…

 

ALPARSLAN DİYARI- DEVA Partisi, Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Emrah Gürbüz için ilçe merkezinde geniş katılımlı bir aday tanıtım programı düzenledi. Programda konuşan Gürbüz, “Esenyurt’un sorunlarının yanında liyakatli DEVA kadroları var. Biz varız” dedi.

 

 

DEVA Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Emrah Gürbüz ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, Erol Olçok Kültür Merkezinde düzenlenen tanıtım programıyla tanıtıldı. DEVA Partisi Genel Merkezi, il yönetimi, ilçe yönetimi ve partililerin yanı sıra ilçe sakinleri de programa ilgi gösterdi.

 

DİKKAN ÇEKEN KONAKKURAN DETAYI

 

DEVA Partisi Esenyurt Belediye Başkan Adayı Ali Emrah Gürbüz, Esenyurt’un içinde bulunduğu olumsuz tablolara dikkat çekerek, “Esenyurt, kendi kaderine terk edilmiş bir vaziyette” dedi. Gürbüz’ün hayatı anlatılırken slaytta Malazgirt’in Konakkuran Beldesi dikkat çekti. 7 çocuklu bir ailenin evladı olan Gürbüz, 1995-2003 yılları arasında 8. sınıfa kadar eğitim hayatını beldenin Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda (YİBO) okudu.

 

 

 

KONAKKURAN YİBO’DAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞINA

 

Konakkuran YİBO’dan yetişerek çıkan ve eğitim kariyerinde siyasete atılan Gürbüz’ün başarısı belde ve yöre sakinleri tarafından da alkış topladı.

 

“YENİDEN KALKINSIN”

 

YİBO’nun beldeye önemli kazanımları olduğunu ifade eden Konakkuran sakinleri yatılı okulun bölge ilçe ve köylerine de hizmet verdiğini kaydederek, yeniden YİBO’nun aktif edilmesini böylelikle beldenin kalkınmasını istediler.

 

 

"ÖZEL HABER: VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar