BULANIK Haber Girişi : 06 Eylül 2024 16:04

Erentepe’de zafer onuru: Başkan Saatçi Malazgirt Zaferi’ni unutulmaz kıldı!

Erentepe’de zafer onuru: Başkan Saatçi Malazgirt Zaferi’ni unutulmaz kıldı!
Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi’den Erentepe Belediye Başkanı ve Muhtarlara Malazgirt Zaferi katılım belgesi takdimi

ALPARSLAN DİYARI - Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, Erentepe Beldesi Belediye Başkanı ve belde muhtarlarına, Malazgirt Zaferi etkinliklerine katılımlarından dolayı katılım belgelerini takdim etti.

 

Erentepe Beldesi’nde gerçekleşen törende, Bulanık İlçe Başkanı Saatçi, Belediye Başkanı ve muhtarlarla bir araya geldi.

 

Saatçi, Malazgirt Zaferi’nin tarihi önemine vurgu yaparak, bu tür etkinliklerde yer almanın toplumun tarihi bilincini canlı tutmak açısından büyük öneme sahip olduğunu belirtti. Katılım belgelerini sunarken yaptığı konuşmada, "Bu topraklarda yaşayan herkesin, Malazgirt Zaferi gibi köklü bir tarihe sahip çıkması, ülkemizin birlik ve beraberliği açısından son derece kıymetlidir. Sizlerin de bu kutlu günde bizlerle olmanız, Malazgirt ruhunu yaşatmada önemli bir adımdır," dedi.

 

 

Törende katılım belgelerini alan Erentepe Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları ve muhtarlar, bu anlamlı etkinlikte yer almaktan onur duyduklarını ifade ettiler.

 

Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları, "Böylesine büyük bir zaferin anılmasına katkıda bulunmak bizler için gurur kaynağı. Gelecek nesillere bu ruhu aktarmak hepimizin ortak sorumluluğu," şeklinde konuştu.

 

 

 

Bu anlamlı törende yer alan tüm katılımcılar, Malazgirt ruhunu bir kez daha yaşatarak, tarihimize olan bağlılıklarını pekiştirdi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar