BULANIK Haber Girişi : 02 Temmuz 2024 10:39

Erentepe Belediye Başkanı Ankara’da: Yoğun diplomasi trafiği

Erentepe Belediye Başkanı Ankara’da: Yoğun diplomasi trafiği
Erentepe Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen Belediye Başkanları Toplantısı için Ankara’ya çıkarma yaptı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Haydaroğulları, toplantı sonrasında belde için yoğun diplomasi trafiği gerçekleştirdi.

 

Erentepe Belediye Başkanı Hüseyin Haydaroğulları, Ankara'da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Başkan Haydaroğulları beldenin geleceği için önemli görüşmelerde bulundu.

 

 

ÖNEMLİ PROJELER İÇİN DESTEK SÖZLERİ

 

Başkan Haydaroğulları, ziyaretlerinde 2024 yerel seçimlerinde söz verdiği proje ve vaatler için destek sözleri aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile yaptığı görüşmelerde, beldenin doğal gaz projesi için gerekli desteği alacağını belirtti. Ayrıca Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten de projeye destek sözü alındı.

 

 

PARTİNİN TEMSİLCİLERİNDEN TAM DESTEK

 

Erentepe Beldesi’nin ihtiyaç duyduğu mali ve idari destek için AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz ve Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz ile görüşen Başkan Haydaroğulları, tüm projeleri için tam destek sözü aldığını ifade etti.

 

Başkan Hüseyin Haydaroğulları’nın Ankara’daki yoğun diplomasi trafiği, Erentepe Beldesi’nin gelişimi ve projelerin hayata geçirilmesi adına büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar