MUŞ Haber Girişi : 21 Mart 2024 21:31

Erbakan Muş’ta coşkuyla karşılandı

Erbakan Muş’ta coşkuyla karşılandı
Yeniden Refah Partisi'nin lideri Dr. Fatih Erbakan, seçim öncesi çalışmalar kapsamında Muş'a geldi. Bitlis’ten hareket eden Erbakan, Muş şehir girişinde partililer tarafından coşkuyla ve çiçeklerle karşılandı.

ALPARSLAN DİYARI- Kent merkezine doğru ilerleyen seçim otobüsünde Muşlu vatandaşları selamlayan Erbakan, iftarını partililerle birlikte açtı. Yemek sonrası konuşma yapan Erbakan, Türkiye'nin en hızlı büyüyen partisinin Yeniden Refah Partisi olduğunu kaydetti. Üye sayısının 6 ayda 260 binden 485 bine çıktığını belirten Erbakan, 2028 yılında Yeniden Refah Partisi'ni iktidara taşıyacaklarını söyledi.

 

 

 

 


Muş Şato Park düğün salonunda partisinin düzenlediği iftar programına katılan Erbakan, bu bölgenin insanının kalkınması, işsizlikten, fakirlikten kurtulması maksadıyla ikinci kırk yılda bu siyaseti Yeniden Refah Partisi olarak yapacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

“YAŞANABİLİR YENİDEN BÜYÜK TÜRKİYE'Yİ VE ADİL BİR DÜNYAYI HEP BİRLİKTE KURACAĞIZ”

 

 

 

 

81 ilde yüzlerce refah projesi kitabı hazırladıklarını ifade eden Erbakan, "Yüzlerce refah projemizin çok önemli bir kısmı Doğu ve Güneydoğu Anadolu illerimizi kapsıyor. İnşallah doğusuyla batısıyla paylaşımda adaleti, yönetimde adaleti, yargıda adaleti tesis edeceğiz. Milli görüşün maddi kalkınma hamlelerini ve aynı zamanda manevi kalkınma hamlelerini inşallah hayata geçireceğiz. İnşallah yaşanabilir yeniden büyük Türkiye'yi ve adil bir dünyayı hep birlikte kuracağız." ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

 

“2028'DE DE MİLLİ GÖRÜŞÜ İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ”

 

 

Erbakan, Yeniden Refah Partisinin Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

 

 

"Üye sayımız 485 bine dayandı. Önümüzde 489 bin ile bir siyasi parti var, 50 senelik bir siyasi parti. Şimdi 2-3 gün içerisinde onu geçeceğiz. Arkasından 508 bin üye ile bir diğer siyasi parti var. Mecliste gruba olan bir siyasi parti. İnşallah seçime kadar 500 bini aşıp onu da geçeceğiz. Seçimlere Türkiye'nin üçüncü büyük siyasi partisi olarak gireceğiz üye sayısı bakımından. Günlük 2 bin 500 üye artışı oluyor. Ayda 75 bin yapar, bir senede neredeyse 1 milyon yapar. İnşallah bu tempoyla devam edeceğiz. Önce 31 Mart'a kadar 500 bini aşacağız. 31 Mart'tan sonra bu tempoyla birkaç ay içerisinde inşallah 1 milyona ulaşacağız. 2028'de de milli görüşü iktidara taşıyacağız."

 

 

 

 

 

ERCAN KONUK YENİDEN REFAH’TA

 


Konuşmanın ardından Erbakan, Yeniden Refah Partisi'ne geçen Muş’un sevilen barış elçisi ve önceki yıllarda AK Parti’de siyaset yapan Kanaat Önderi Ercan Konuk’a rozet takıldı. Yıllarca AK Parti’de siyaset yapan ve Muş halkı tarafından çok sevilen Ercan Konuk, 2019 yılında istifa ederek siyaset hayatına virgül koymuştu. Konuk’un Yeniden Refah Partisi rozeti takması ile salondakilerden büyük alkış aldı.

 

 

"HABER: KADER AKÇİL"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cemil ardil 22 Mart 2024 02:42

    Milli görüş geri döndü AKP'nin muştaki tabanı da milli gorusculerdir yillardir muşta haklari yenilsede her seçim gidip oylarını AKP'ye kullandilar ama artık buna gerek kalmadı degerlerinden uzaklasmis AKP'nin adayına oy verilmeyecegi kesin sandiklara gitmeyi dusunmeyen binler yeniden refaha mühürü basacak bence ilk meşale muştan yanacak muş milli görüşün kalesi sevdası Haydi Allah yolunu açık etsin muşta aziz olur inşallah

  • Hikmet Konuk 22 Mart 2024 02:38

    Bugun ki katılım gosterdiki muşta yeniden refah partisi yükselişte hatta şuan sokaklarda seçimin hdp ile yeniden refah partisi arasında geçeceği konusulmakta akp seçmeni mevcut başkanla devam edilmesinden dolayı tepkili bence aday aziz sunede parti için nokta atışı bir tercih oldu salondaki katılıma ve muştaki heyecana bakılırsa 31 mart akşamı muşta degisim olacak