MUŞ Haber Girişi : 18 Mart 2024 14:16

Erbakan Muş’a geliyor

Erbakan Muş’a geliyor
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş’a gelerek miting düzenleyecek ve adaylarına oy isteyecek.

ALPARSLAN DİYARI- Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, adaylarını desteklemek için Muş’a geliyor.

 

 

 

 

 

21 Mart Perşembe günü Saat 15:30'da Muş Belediyesi önünde gerçekleştireceği mitingde, YRP Muş Belediye Başkan Aday Aziz Süne, ilçe ve belde adaylarını destekleyecek.

 

 

MİTİNGE DAVET

 

 

 

 

21 Mart Perşembe günü Muş’ta olacak olan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Belediye Meydanı’nda saat 15.30'da Muşlularla bir araya gelecek. Yerel seçim atmosferinde gerçekleşecek olan miting, Erbakan'ın halka sesleneceği önemli bir platform olacak. Muşlular için büyük bir fırsat olarak görülen bu etkinliğe, Yeniden Refah Partisi Muş Belediye Başkan Adayı Aziz Süne’de katılacak ve destek verecek.

 

 

 

SÜNE VE ŞEN’DEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

 

 

 

 

 

 

Miting öncesi konuşan Yeniden Refah Partisi Muş İl Başkanı Kerem Şen ve Belediye Başkan Adayı Aziz Süne, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın düzenleyeceği mitinge tüm Muşluları davet ettiklerini söylediler. Süne ve Şen bu davetin, vatandaşların siyasi süreçte bilinçli bir şekilde yer almaları ve yerel seçimlerde doğru kararı verme noktasında önemli bir etkileşim şansı sunacağını ifade etti. Erbakan ve YRP'nin Muş ziyaretinin, şehir ve bölge siyaseti için kayda değer bir etkinlik olması bekleniyor.

 

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

 

Resmi İlanlar