MALAZGİRT Haber Girişi : 10 Ocak 2024 09:27

Emlak danışmanı Kızıltaş yerel sanatçıya sponsor oldu

Emlak danışmanı Kızıltaş yerel sanatçıya sponsor oldu
Malazgirt’te bir döneme damga vuran müzisyen ve oyuncu Rohat Dimen yeni bir klibe hazırlanıyor. Gelen yoğun isteğe rağmen klip isminin paylaşmayan Dimen, yeni bir klibinin çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirt’te bir ilke imza atarak, ilçenin tek emlak ve gayrimenkul danışmanlık merkezini açan, Malazgirtli genç girişimci Sabri Kızıltaş, bu seferde Malazgirtli ses sanatçılarından Rohat Dimen’e destek verdi.

 

Yeni şarkı ve klip çalışmalarında hemşerisine omuz vermekten mutluluk duyduğunu belirten Emlak Danışmanı Sabri Kızıltaş, sanata ve sanatçıya destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

 

İsminin sır gibi saklandığı yeni klip çalışmalarına durmadan devam Muş Malazgirtli ünlü sanatçı Rohat Dimen’in klibine sponsur olan Kızıltaş, hemşerime yeni klibin de omuz vermek benim için mutluluk verici dedi.

 

Kızıltaş, "Malazgirtli olmak bunu gerektirir. Rohat Dimen gibi Malazgirt’ten çıkıp bölgeye mal olmuş bir sanatçının şarkısına sponsor olmak ayrı bir mutluluk" dedi.

 

 

 

Yeni klip çalışmalarına başlayan Malazgirtli ünlü sanatçı Rohat Dimen: 1990’lı yıllarda tırmanan müzisyenlik kariyerini 2007 yılında çıkardığı Kürtçe albümle taçlandırdı. Birçok yerel ve ulusal kanala konuk oldu.

 

PROFESYONEL MÜZİK YAŞAMIYLA ÜNÜ YAYILDI

 

Bölgedeki düğünlerin vazgeçilmez isimlerinden biri olan Rohat Dimen zamanla yeni eserler yazıp okumaya başladı.

 

Kariyer basamaklarını bir bir tırmanan Dimen’in 2007 yılındaki videolu klipleri ve mp3’leri yoğun ilgi gördü. Bir dönem Tınaze Kurdi Kürtçe komedi serilerinde oynayarak oyunculuk yeteneğini de beğeniye sunan Dimen olumlu tepkiler aldı. Profesyonel müzik yaşamına adım attıktan sonra özellikle yöre halkının beğendiği şarkılara imza atan Dimen’in ünü bölge illerinin yanı sıra geniş bir coğrafyaya yayıldı.

 

 

İSİM VERMEDİ

 

Aşk ve hasret eserleri beğeni toplayan profesyonel sanatçı Dimen, fırsat buldukça yeni eserlere imza atmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yeni bir klip hazırlığında olduğunu duyuran ünlü sanatçı klibiyle ilgili bilgi vermedi. Klibin 2024 yılında müzikseverlerle buluşması bekleniyor.

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar