VARTO Haber Girişi : 17 Eylül 2024 02:47

EĞİTİM SEN heyeti Varto’da!

EĞİTİM SEN heyeti Varto’da!
Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (EĞİTİM SEN) sendikal çalışmalar kapsamında Varto ilçesindeki Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- EĞİTİM SEN HEYETİ Varto'da öğretmenlerle buluştu. Sendika faaliyetleri kapsamında Muş'un Varto ilçesine bağlı Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden heyet, öğretmenlere destek turu yaptı.

 

EĞİTİM SEN'in Varto ziyaretlerinin, öğretmenlerin sorunlarına dikkat çekmek ve çözüm arayışlarını sürdürmek adına olduğu belirtildi. Sendika, öğretmenlerin hak ve taleplerinin takipçisi olmaya devam edeceğini belirtti.

 

 

 

Sendikadan yapılan açıklamada, öğretmenlerle bir araya gelerek onların sorunlarını dinledikleri ve çözüm önerileri üzerinde çalıştıkları belirtildi. Varto EĞİTİM SEN Şubesi'nde düzenlenen toplantıda üyelerle bir araya gelerek, eğitimde yaşanan sorunlar, çalışma koşulları ve talepler üzerine istişarelerde bulunuldu.

 

 

EĞİTİM SEN Muş Şubesinden yapılan açıklamada, “Sendikal çalışmalar kapsamında Muş/Varto ilçesindeki Varto Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Varto Anadolu İmam Hatip Lisesi ziyaret edildi.  Ardından Varto Eğitimsen şubemizde üyelerimizle bir araya geldik.” denildi.

 

Haber: Sami Demir

Fotoğraf: Sosyal Medya

 

 

Resmi İlanlar