KÜLTÜR VE SANAT Haber Girişi : 07 Eylül 2024 01:34

Dünyayı gezen ünlü YouTuber Muşlu çıktı! Memleketinde yaptığı yorum dikkat çekti!

Dünyayı gezen ünlü YouTuber Muşlu çıktı! Memleketinde yaptığı yorum dikkat çekti!
Berkan Bilgiç, YouTube’da “Berkoo” adıyla tanınan ve dünya çapında seyahat eden bir sosyal medya fenomeni. Son zamanlarda Türkiye’yi gezmeye başladı ve memleketi Muş’a yaptığı ziyaretle dikkat çekti…

ALPARSLAN DİYARI- Ünlü Youtuber Berkan Bilgiç sosyal medya fenomenlerinden birisi. Bilgiç’in kanalının adı Berkoo. Birçok ülkeyi gezen Berkan Bilgiç bu kez Türkiye’yi geziyor. Memleketi Muş’a gelen Bilgiç’in yaptığı yorum ve gezi programı dikkat çekti.

 

282 bine yakın abonesi bulunan ünlü isim Muş bölümüne “Altın kalpli insanlar diyarı” başlığını attı. Muş’un misafirperverliğini aktaran Berkoo ilçeleri de gezdi. Hasköy’de köz çayı, Muş’ta kebap keyfi de yapan gezgin Berkoo Muş balını tanıttı. Ayrıca tarihi cami ve hanlara da değinen Berkoo kendine has tarzıyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

 

 

Yol üstü karpuz ve kavun satıcıları ve halk ile de sohbet eden Berkoo tarihi Malazgirt ilçesini de anlatmak istedi ancak turistik mekanların kapalı olmasından ve alana yeterli ilgi gösterilmemesinden yakındı.

 

DEĞERLENDİRMESİ DİKKAT ÇEKTİ!

 

Muş’ta geçirdiği zaman boyunca, şehrin misafirperverliğini ve yerel lezzetlerini tanıttı. Berkoo, Muş’u “Altın kalpli insanlar diyarı” olarak nitelendirdi ve yerel halkla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

 

Muş Vartolu ünlü isim daha sonra motoruyla Van’a doğru hareket etti.

 

Haber: Sami Demir

 

Resmi İlanlar