GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ekim 2024 10:32

Dünyaca ünlü yarışmaya Türk aşçılar ve şefler damga vuracak!

Dünyaca ünlü yarışmaya Türk aşçılar ve şefler damga vuracak!
1-3 Kasım 2024 tarihlerinde İngiltere'nin Birmingham şehrinde düzenlenecek olan dünyaca ünlü Cake International yarışmasında Türkiye Aşçılık Milli Takımı, 10 kişilik kadrosu ile ülkemizi temsil edecek.

 

ALPARSLAN DİYARI- Yarışma, dünyanın en büyük kek dekorasyon yarışmalarından biri olarak kabul ediliyor ve her yıl dünya genelinden yüzlerce yetenekli aşçıyı bir araya getiriyor.

 

Türkiye Aşçılık Milli Takımı’nın önde gelen isimlerinden TASFED Başkanı Bayram Özrek, Milli Takım Direktörü Abdi Gündüz ve Milli Takım Kaptanı Erdal Elveren liderliğindeki takım, büyük bir heyecanla hazırlıklarını tamamladı. Kadroda ayrıca milli takım şeflerinden Yasemin Özdemir, Gökçe Daşkaya, Ayça Gürler, Özgür Atıcı, Erdal Badoğlu, Elif Sümer ve Metin Taşcı yer alıyor.

 

Türkiye Aşçılık Milli Takımı, daha önce uluslararası yarışmalarda elde ettiği başarıları bu büyük organizasyonda tekrarlamayı hedefliyor. Yarışma, kek dekorasyon sanatı konusunda dünyanın en prestijli etkinliklerinden biri olarak biliniyor ve Türk şeflerinin burada sergileyeceği performans, Türkiye’nin gastronomi alanındaki güçlü konumunu bir kez daha gözler önüne serecek.

 

Cake International 2024'te Türkiye'nin bayrağını dalgalandıracak olan milli takımımıza başarılar diliyoruz.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

FOTO: SOSYAL MEDYA

Resmi İlanlar