MUŞ Haber Girişi : 02 Ağustos 2024 12:48

DİVA-SEN Malazgirt İlçe Yönetimi belli oldu

DİVA-SEN Malazgirt İlçe Yönetimi belli oldu
Diyanet ve Vakıf Çalışanları Sendikası (DİVA-SEN) Malazgirt ilçe yönetimi için yeni atamalar yapıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI-DİVA-SEN’den yapılan açıklamada, ilçe başkanlığı görevine M. Akif Bedir, başkan yardımcılığı görevine ise M. Samet Gültekin getirildi.

 

DİVA-SEN'DEN YENİ BAŞKANLARA BAŞARI DİLEĞİ

 

Muş DİVA-SEN, yeni atanan başkanlar için bir açıklama yaparak, "M. Akif Bedir ve M. Samet Gültekin'in Malazgirt ilçemizdeki sendikal çalışmalarda başarılı olacaklarına inancımız tamdır. Kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

 

 

Göreve başlayan Başkan M. Akif Bedir, sendikal çalışmaların önemine vurgu yaparak, Malazgirt ilçemizde diyanet ve vakıf çalışanlarının haklarını savunmak ve geliştirmek için elimizden gelen gayreti sarf edeceklerini ifade etti.

 

DİVA-SEN Malazgirt ilçe yönetimi, yeni dönemde ilçedeki diyanet ve vakıf çalışanlarının haklarını korumak ve geliştirmek adına çeşitli projeler ve çalışmalar yapmayı planlıyor. Sendika üyeleriyle yakın temas halinde olmayı hedefleyen yeni yönetim, ilçedeki sorunları çözmek ve daha iyi çalışma koşulları sağlamak için çalışmalara hız verecek.

 

Yeni yönetimin atanmasıyla birlikte, Malazgirt ilçesindeki diyanet ve vakıf çalışanlarının sendikal faaliyetlere olan ilgisinin artması bekleniyor. DİVA-SEN Malazgirt ilçe yönetimi, sendikal haklar ve çalışanların refahı için kararlı adımlar atmaya devam edecek.

 

HABER HAFİZE KILINÇ

Resmi İlanlar