MUŞ Haber Girişi : 02 Ekim 2024 15:53

DİVA-SEN Genel Başkanı Osman Taşçı'dan Muş’a ziyaret

DİVA-SEN Genel Başkanı Osman Taşçı'dan Muş’a ziyaret
DİVA-SEN Genel Başkanı Osman Taşçı ve beraberindeki heyet, sendikal faaliyetler kapsamında Muş'a önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI-Gece gündüz demeden sahada aktif çalışmalar yürüterek sendikacılığa yeni bir reform kazandırma hedefiyle hareket eden Başkan Taşçı, Muş’ta DİVA-SEN üyeleriyle bir araya geldi.

 

Genel Başkan Taşçı'ya, Genel Başkan Yardımcısı Naci Özay, Bitlis İl Başkanı Sefa Eray ve Konfederasyon Bölge Başkanı Hasan Doğmaç da eşlik etti. Ziyaret esnasında sendikal faaliyetlerin ilerletilmesi ve bölgesel gelişmeler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

 

DİVA-SEN Muş İl Başkanı Maşallah Saysal, yapılan bu anlamlı ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın Genel Başkanımız Osman Taşçı başta olmak üzere, Genel Başkan Yardımcımız Naci Özay, Bitlis İl Başkanımız Sefa Eray ve Konfederasyon Bölge Başkanımız Hasan Doğmaç’a samimi ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu ziyaret bizleri onurlandırdı ve sendikal faaliyetlerimizin daha da ileriye taşınması adına önemli bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.

 

 

Saysal, DİVA-SEN’in bölgedeki çalışmalarının artarak devam edeceğini vurguladı ve sendikal reformların güçlenerek sürmesi için el birliğiyle çalışacaklarını belirtti.

 

HABER SAMİ DEMİR

Resmi İlanlar