MUŞ Haber Girişi : 08 Temmuz 2023 00:15

Dışa bağlılık sona erdi! Muş artık kendi ürettiği asfaltı kullanıyor

Dışa bağlılık sona erdi! Muş artık kendi ürettiği asfaltı kullanıyor
Muş Belediyesi kendi ürettiği asfaltla kent genelinde bakım onarım üstyapı çalışmaları yapıyor. 

Muş  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol bakım ekipleri, kent genelinde cadde, sokak ve ana arterlerde asfalt ve kaldırımlardaki bozulmaları yapılan üst yapı çalışmalarıyla gideriyor.

 

 

Asfalt ve kaldırımlarda meydana gelen çukur, çökme ve bozulmaların araç ve yayaların ulaşımına engel teşkil etmemesi için hızlı bir şekilde gideriliyor. Kent genelinde bakım onarım üstyapı çalışmalarında Muş Belediyesi Asfalt Şantiyesinde üretilen asfalt kullanılıyor. 


Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Sunay Mahallesi Şeyh Şamil Caddesinde asfalt çalışması aralıksız sürdürüyor.

 
"Çalışmalarımız aralıksız sürüyor"

Yapılan çalışmalarla hakkında bilgi veren Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, şunları kaydetti: "Üstyapı çalışmalarımızı devam ediyor. Planlamamıza aldığımız yolların üstyapısını bir bir yapıyoruz. Hürriyet ve Eski Erzurum Caddelerindeki kapsamlı üstyapı çalışmalarının yanı sıra mahalle aralarındaki yolları da yeniliyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz günlerde yeni isim verdiğimiz Sunay Mahallesindeki Şeyh Şamil Caddesinde başlattığımız asfalt çalışmaları başlattık. Yoğun olarak kullanılan caddeyi yenileyerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

 


 

"Kendi asfaltımızı kendimiz üretiyoruz"


Muş  Belediyesinin  kendi ürettiği asfaltla kent genelinde bakım onarım çalışmalarının yapıldığını belirten Asya  “Cadde ve sokaklarda devam eden yolları asfaltlama  çalışmalarımız ile vatandaşlarımızın sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlanmaktır. Hedefimiz başlatmış olduğumuz asfalt serim çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunma olacaktır. Kentin dört bir yanında tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından başlattığımız üstyapı çalışmalarıyla  daha modern bir şehir inşa etme gayretindeyiz. Altyapının güzelliğini sağlam bir üstyapı ile birlikte tamlayacağız.
 

Etaplar halinde yürütülen asfalt serimi ile vatandaşlarımızın olumsuz etkilenmesini önleyeceğiz. Asfalt serimi tamamlanan yollarımızda kaldırım çalışmaları devam ediyor. Daha sonra cadde ve sokaklarımızda  aydınlatma çalışması yapılacak.

 

 

Kentin çehresini değiştirmek için başlattığımız üst yapı çalışmalarında vatandaşlarımızın teveccühü ile karşılaşıyoruz. Halkımızın desteği ve sabrı ile en kısa sürede kentimiz yapılan çalışmalardan sonra daha güzel bir görünüme kavuşacaktır. "


 

Resmi İlanlar