MUŞ Haber Girişi : 08 Mayıs 2024 16:36

Dikkat! Muş’un bazı bölgelerinde kesinti olacak

Dikkat! Muş’un bazı bölgelerinde kesinti olacak
VEDAŞ planlı bakım onarım çalışması kapsamında Muş’ta elektriklerin kesileceğini duyurdu. İşte kesinti yaşanacak yerler ve saatleri…

ALPARSLAN DİYARI- Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş (VEDAŞ) Bakım onarım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muş’ta planlı bakım çalışmaları nedeniyle 9 Mayıs perşembe günü bazı mahalle ve ilçelerde gün boyu elektrik kesintisi yaşanacak. Vedaş tarafından yapılan açıklamada, kesintilerin hangi il ve ilçeleri etkileyeceği ve saat aralıkları detaylandırıldı.

 

 

BULANIK

 

9 Mayıs perşembe günü saat 09:00-17:00’da Mescitli köyü, Üçtepe köyü, Gümüşpınar köyünde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi i yaşanacaktır.

 

 

MUŞ MERKEZ

 

9 Mayıs perşembe günü saat 09:00-17:00’da Pamukluk bağları, Ağaçlık mezrasında planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi i yaşanacaktır.

 

MUŞ MERKEZ

 

9 Mayıs perşembe günü saat 09:00-17:30’da Kale, Muratpaşa, Saray, Sunay Ve Yeni mahallelerinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi i yaşanacaktır. 09:00- 17:30

 

MUŞ MERKEZ

 

9 Mayıs perşembe günü saat 09:00-11:00’da Sungu Beldesi Hürriyet mahallesi, Şehit Yücel Kurtoğlu mahallesinde planlı bakım ve onarım çalışması nedeni ile enerji kesintisi yaşanacaktır.

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.