MUŞ Haber Girişi : 23 Ağustos 2024 16:50

Devlerin aşkı büyük olur: Bir Levent Özmen gerçeği

Devlerin aşkı büyük olur: Bir Levent Özmen gerçeği
Muş’a olan hizmet sevdasıyla, genel seçimlerin devrim yaratan politikacısı olarak akıllarda kalan Milliyetçi Hareket Partisi Muş Milletvekili adayı Levent Özmen, gazetemizi ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Özmen, seçimlerin ardından gösterdiği azimle ve yaptığı yardımlarla Muş halkının gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

 

SEÇİMLERDEN SONRA DA HALKININ YANINDA

 

Genel seçimlerin ardından birçok adayın ve aday adayının sahneden çekildiği bu süreçte, Levent Özmen memleketini terk etmedi. Aldığı 30 bin 598 oyla seçim sonuçlarını alt üst eden isim olarak hafızalardaki yerini koruyan Özmen, halkına hizmet etmeyi sürdürerek, hemşehrilerinin dertlerine çare olmaya ve ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam ediyor.

 

 

YARDIMLARIYLA GÖNÜLLERDE TAHT KURUYOR

 

"Devlerin aşkı büyük olur" misali, memleketine olan sevgisi ve hizmet sevdasıyla tanınan Levent Özmen, Muş’taki gelişmeleri yakından takip ettiğini belirterek, "alparslandiyari.com,"gazetesine teşekkürlerini sundu. Ziyareti sırasında gazete çalışanlarına, hizmetleri için teşekkür eden Özmen, onlara birer namazlık hediye etti.

 

 

"HALKIMIN EMRİNDEYİM, GÜVENE LAYIK OLMAK İÇİN NE YAPSAM AZDIR"

 

Özmen, Muş halkına da teşekkür ederek, “Seçimlerin ardından çekip gitmek aklımın ucundan bile geçmedi. Buradayım, halkımın emrindeyim. Bana güvenen insanların duydukları güvene karşılık ne yapsam azdır. Burada olmaya ve aynı kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğim” dedi. Özmen, bir mevki ve makama bağlı kalmaksızın hizmet etmenin mümkün olduğunu ve halkının her zaman kendisine ulaşabileceğini vurguladı.

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar