MUŞ Haber Girişi : 28 Şubat 2024 18:30

DEVA Partisi’nden Muş Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

DEVA Partisi’nden Muş Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret
DEVA Partisi Muş İl Başkanı Bilal Ercan, Muş Belediye Başkan Adayı Ebubekir Akarsu ve beraberindeki heyet, Muş Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyaretinde bulundu. 
DEVA Partisi’nden Muş Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyaret

ALPARSLAN DİYARI- Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Partisi Muş İl Başkanı Bilal Ercan, Belediye Başkan Ebubekir Akarsu, Muş Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey ile yerel seçimlere ilişkin fikir alışverişinde bulundular. 

 

 

 

 

 

 

Ziyaret kapsamında DEVA Partisi heyeti, Muş'un geleceği için önemli adımların atılması gerektiğini vurgulayarak, şehirde gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Cemiyet Başkanı Emrullah Özbey ile yapılan toplantıda, Muş'un ihtiyaçları ve beklentileri masaya yatırılarak, şehrin gelişimi için iş birliği yapılması gereken konular ele alındı. Ziyarette, medyanın rolü ve önemi de vurgulanarak, Muş'un sesi olacak projelerin hayata geçirilmesi konusunda karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. 

 

 

 

 

 

 

DEVA Partisi heyeti, Muş'un kalkınması ve daha yaşanabilir bir şehir haline gelmesi için medyanın da desteğini alarak, iş birliği mesajı verdi.

 

 

 

 

 

 

“MEDYANIN GÜCÜNÜ VE ÖNEMİNİ BİLİYORUZ”

 

 

Muş'un sesi olmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten DEVA Partisi Muş Belediye Başkan Adayı Ebubekir Akarsu, "Muş'un geleceği için önemli adımlar atmaya hazırız. Muş Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek, şehrimizin medya mensuplarıyla bir araya gelmek ve onların görüşlerini almak bizim için son derece değerli oldu. Muş için yapabileceğimiz ve yapılması gereken projeleri değerlendirdik. Halkımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını dikkate alarak, şehrimizi daha yaşanabilir ve gelişmiş bir hale getirmek için çalışacağız. Medyanın gücünü ve önemini biliyoruz, bu yüzden Muş'un sesi olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi. 

 

 

 

 

 

“BİRLİKTE MUŞ'U DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ” 

 

 

Muş'un değerlerine ve insanına saygılı, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini ifade eden Karasu, “Muş’un kalkınması ve halkımızın refahı için yola çıktık. DEVA Partisi olarak, Muş'un potansiyelini ortaya çıkaracak projelerle şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Sadece sözle değil, icraatla da halkımıza hizmet etmek için buradayız. Her kesimden vatandaşlarımızın beklentilerini dikkate alarak, şehrimizin her alanında gelişimi sağlayacak adımlar atacağız. Muş'un değerlerine ve insanına saygılı, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket edeceğiz. İnşallah, birlikte Muş'u daha güzel yarınlara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

Mevki ve makam için aday olmadığını belirten Akarsu, amacının Muşlulara hizmet etmek olduğunu ifade etti. Muş’u modern, yaşanabilir ve müreffeh bir şehir yapmak için çalışacaklarını vurgulayan Akarsu, “Önümüzde yerel bir seçim var. Tüm mevcut belediye başkan adaylarına başarılar diliyorum. Kazanan Muş olsun istiyoruz. Muş için herkesin ortak fikirlere ihtiyacı var. Bizler kendi projelerimizi açıkladık. 31 Mart’ta yerel seçime gidiyoruz. Cumhurbaşkanı seçmiyoruz. Belediye Başkanını seçeceğiz. 31 Mart’ta Muşlular bize yetki verirse, projelerimizi hayata geçirerek Muş’u hak ettiği yere taşıyacağız. Çalışmalarında Muş Gazeteciler Cemiyeti’nin yönetimine başarılar diliyorum” diye konuştu. 

 

 

 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Muş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrullah Özbey, DEVA Partisi Muş İl Başkanı Bilal Ercan ve  Belediye Başkan Adayı Ebubekir Akarsu ve beraberindekilere teşekkür etti. 

 

 

“HABER: KADER AKÇİL”

 

 

Resmi İlanlar