GÜNDEM Haber Girişi : 03 Aralık 2023 08:08

DEVA Partisi Muş İl Başkanı değişti: İşte atanan isim

DEVA Partisi Muş İl Başkanı değişti: İşte atanan isim
Demokrasi ve Atılım Partisi, Muş İl Başkanlığı görevine Bilal Ercan’ı atadı. Ercan uzun yıllardır siyaset ile uğraşırken, 2020 yılından bu yana DEVA Partisi Muş İl Başkan yardımcılığı görevindeydi.

ALPARSLAN DİYARI- Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi, Muş İl Başkanlığı görevine Bilal Ercan’ı atadı. Ercan, 1979 yılında Muş’ta doğdu. Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi İlahiyat Bölümü mezunu, Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Yerel Yönetimler ve Anadolu Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 4. Sınıf Öğrencisi olan Ercan, iş hayatına özel sektörde başladı.

 

BİLAL ERCAN KİMDİR?

 

1979 Yılında Muş ilinde doğdum. İlk ve orta öğrenimini Muş ilinde tamamladım. İş hayatına Kitap ve Kırtasiye alanında devam etmekteyim. Siyasi Parti hayatıma Refah Partisi alt kademelerinde görev alarak başladım. AGD Muş il Başkanlığı, Milli Gazete Fahri Muhabirliği görevlerini yürüttüm. 03.11.2020 tarihinde Deva partisine üye oldum. DEVA Partisi Muş il başkan yardımcısı olarak görev alarak hizmet etmeye başladım. 28. dönem Milletvekili aday adaylığı için DEVA partisinden başvuruda bulundum.

 

Evli, evli ve üç çocuk babasıdır.

 

HABER: HARUN SEÇKİN

Resmi İlanlar