MUŞ Haber Girişi : 21 Şubat 2024 17:44

DEVA Partisi Muş Belediye Başkan adayı belli oldu! 

DEVA Partisi Muş Belediye Başkan adayı belli oldu! 
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) uzun zamandan bu yana kamuoyunda merakla beklenen il belediye başkan adayı belli oldu.

ALPARSLAN DİYARI- Parti yetkilileri tarafından yapılan açıklamaya göre DEVA Partisi Muş Belediye Başkan adayını açıkladı. 31 Mart yerel seçimlerinde Muş’tan aday olan isim Ebubekir Akarsu oldu.

 

 

 

Muş'ta 2024 seçimleri için DEVA Partisi'nin Muş Belediye Başkanı adayı olarak Ebubekir Akarsu'nun belirlendiği açıklandı. Parti yetkilileri, Akarsu'nun tecrübesi ve vizyonuyla Muş'un ihtiyaçlarına cevap vereceğine inandıklarını belirtti. Akarsu ise adaylık sürecinde Muş'un gelişimine katkı sağlayacak projeler üzerinde yoğunlaşacaklarını ifade etti.

 

 


EBUBEKİR AKARSU KİMDİR?

 

 


1994 yılında Muş'ta doğan Ebubekir Akarsu, Muş İmam Hatip Lisesi mezuniyetinden sonra Medine İslam Üniversitesi'nde tahsiline devam etmiştir.

 

 

 

İş hayatına İmam Hatip olarak başladı ve yurtiçinde turizm sektöründe yöneticilik yapmasının akabinde kendi turizm firmasını kurmuştur.

 

 

 

Turizmin yanı sıra gıda sektöründe de yurtiçinde ve yurtdışında faaliyet gösteren firmalarıyla iş adamı olarak ülke ekonomisine hizmet eden girişimci ve vizyon sahibi genç iş adamı Ebubekir Akarsu, iyi derecede Arapça bilmekte olup, yeminli tercümandır. 

 

 

 

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

 

“HABER: HARUN SEÇKİN”

 

 

Resmi İlanlar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.