MUŞ Haber Girişi : 04 Ağustos 2024 10:48

Desteksiz kalan Muş Yağmurspor'un çığlığı: Bizi yarı yolda bırakmayın!

Desteksiz kalan Muş Yağmurspor'un çığlığı: Bizi yarı yolda bırakmayın!
Muş Yağmurspor Kulübü Başkanı Haldun Bayrak, ilçe takımlarının yüksek harcama ve destek limitleri ile üst liglerde yer aldığına dikkat çekerek, Muş Belediyesinden hiçbir destek almadıklarını belirtti.

 

ALPARSLAN DİYARI- Yağmurspor Kulübü Başkanı Haldun Bayrak, Muş Valiliği ve birkaç iş insanı ile bazı yardım dernekleri haricinde kendilerine kimsenin destek çıkmadığını vurguladı.

 

 

"YÜKSEKOVA BELEDİYE SPOR KADAR OLAMIYORUZ"

 

 

Kulüp Başkanı Bayrak, sağlanan desteklerin güncel ihtiyaçları karşılamakta yetersiz kaldığını belirtti.

 

Hakkari Süper Lig'de, Yüksekova Belediye Spor 1. Lig'de, Van Gücü 2. Lig'de, Batman Belediye Spor 2. Lig'de, Silopi Belediye Spor 2. Lig'de, Şırnak Belediye Spor 1. Lig'de, Erzincan Belediye Spor 1. Lig'de, Diyarbakır Amed Spor Süper Lig'de, Gaziantep ALG Süper Lig'de mücadele ederken, Muş Yağmurspor Kadın Futbol Takımı'nın ne yazık ki 3. Lig'de olduğunu belirtti. Bayrak, Yüksekova Belediye Spor ile Şırnak Belediye Spor kadın futbol takımlarının şampiyonluk dönemlerinde kulüp başına 2,5 milyon harcama yaparak üst lige çıktığını ifade etti.

 

 

"VALİMİZE VE DESTEKÇİLERE TEŞEKKÜRLER"

 

Bayrak, Muş Valiliği'nin deplasman ve konaklama katkıları için teşekkür etti. Valimiz Avni Çakır, bazı iş insanları ve Mavi Ay Derneği ile Muş Şivesi Derneği’nin desteklerini inkar etmemek gerektiğini vurguladı. Bayrak, "Emekli aylığımın tamamını bu kızlarımızın ihtiyaçlarına kullanıyorum. Ancak bu bir yere kadar yeterli oluyor. Toplamda tüm liglerde 37 kız futbolcumuz var. Ailelerimizden de ciddi talepler var, kızlarının sporcu olmalarını istiyorlar. Ancak mevcut kızlarımızın giderlerini karşılamakta zorlanıyoruz. Önümüzü görmekte karamsar kalıyoruz" dedi.

 

 

"KIZLARIMIZ MUŞ'UN KENDİ ÖZ EVLATLARI"

 

Bayrak, kız futbolcuların eğitim durumlarını ve başarılarını takip ettiklerini belirterek, birçok kızın yüksek puanlarla iyi yerlere yerleşme imkanı bulduğunu söyledi. "Üzülerek söylüyoruz, bir Yüksekova Belediye kız futbol takımı kadar olamıyoruz. Onlara sağlanan destekler bir şehir takımına sağlanmıyor. Bu halkın tüm Muşluların kendi öz evlatlarına sahip çıkmaları yönünde çağrıda bulunuyoruz" dedi.

 

ALPARSLAN DİYARI HABER SİTESİNE TEŞEKKÜR

 

Haldun Bayrak, Alparslan Diyarı haber sitesine teşekkür ederek, "Gazetemizin doğru habercilik anlayışı takdire şayandır. Bu amaçta alparslandiyari.com iyi ki var, iyi ki Muş’u gözetliyor ve gözlemliyorsunuz" diye konuştu.

 

 

HABER SEVDA BALKAYA

Resmi İlanlar