GÜNDEM Haber Girişi : 24 Şubat 2023 12:16

Depremde Hayatını Kaybeden Ailelere Taziye Ziyareti

Depremde Hayatını Kaybeden Ailelere Taziye Ziyareti

Depremde Hayatını Kaybeden Ailelere Taziye Ziyareti

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremde hayatını kaybeden Vatandaşların ailelerine taziye ziyareti gerçekleştirildi.

Malazgirt Kaymakamı Göksü Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın ve beraberindeki kurum yetkilileri, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, başsağlığı ve sabır dilediler.

Malazgirt Kaymakamı Göksü Bayram, Belediye Başkanı Cengiz Altın beraberindeki heyet, Mengüçgazi Mahallesi Yılankıran caddesindeki Şaşıoğlu ailesin evlerine taziye ziyareti gerçekleştirdi.Taziye evinde, Hatay’da enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Çetin Şaşıoğlu’nun ” ailesine taziye ziyaretinde bulunarak, ailenin acısını paylaştılar.

Şaşıoğlu Ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Kaymakam Bayram, “Devlet olarak her zaman vatandaşlarımızın yanınızdayız, Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını paylaşıyoruz. Tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mekânları cennet olsun.” Dedi.

Başkan Altın, devletin tüm imkân ve kabiliyetlerinin depremzede vatandaşlarımız için seferber edildiğini belirterek, başsağlığı ve sabır diledi.

 

 

Resmi İlanlar