GÜNDEM Haber Girişi : 09 Ekim 2023 09:35

Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi ve Garanti BBVA peş peşe müjdeyi verdi! Emekliye 15.000 TL ödeme

Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi ve Garanti BBVA peş peşe müjdeyi verdi! Emekliye 15.000 TL ödeme
Emekliye bankalardan yeni jestler gelmeye devam ediyor. DenizBank yapı kredi İş Bankası ve garanti bankası peş peşe açıklama yaptı. Maaş ek 15.000 TL ödeme emeklinin IBAN numarasına yatıyor.

ALPARSLAN DİYARI- Denizbank, İş Bankası, Yapı Kredi ve Garanti Bankası Ekim ayında emekli müşterilerini mest etmek için kolları sıvadı. Bankalardan emekliye yönelik yeni promosyon kampanyaları duyuruldu. Özel bankalarda da kamu bankalarında da emekliye özel promosyon fırsatları sürüyor. Ekim ayı sonuna kadar başvurusunu tamamlayan emeklilere bankalar tarafından tek seferde 15.000 TL’ye varan özel promosyon fırsatları sunulacak. Emekli maaş alanlar promosyon desteği için 31 Ekim 2023 tarihine kadar başvurularını yapabilir.

 


Emekli vatandaşlar için yeni kampanyalar duyulmaya devam ediyor. Bu defa özel bankalar harekete geçti. Milyonlarca emekli için kapılarını açan özel bankalardan Ekim ayında yeni promosyon kampanyaları geliyor. Emekliye maaş ek promosyon desteği sağlayacak olan özel bankalar, 15.000 TL’ye kadar ödeme garantisi veriyor. En yüksek promosyon veren bankalar arasında Türkiye İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, garanti Bankası, DenizBank yer alıyor. Al işte emekliye güncel promosyon desteği sunan bankalar ve Ekim ayı güncel emekli promosyon ücretleri…

 

EMEKLİYE EKİM AYINDA DEV PROMOSYON

 


Milyonlarca emekli vatandaş için artık bankaların düzenlediği promosyon kampanyası adeta bir ek gelir haline dönüştü. SSK Bağ-kur memur emeklisi milyonlarca vatandaş bu fırsatı değerlendirmek bankalardan yüksek promosyon almak istiyor. Bu nedenle de hangi banka en yüksek promosyon veriyor sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ekim ayında bankaların yeni promosyon ücretleri belli oldu. En yüksek promosyon veren bankalar ise Türkiye İş Bankası, DenizBank, yapı kredi bankası ve garanti bankası oldu.

 


Türkiye İş Bankası 15.000 TL promosyon fırsatıyla rekorunu elinde tutarken hemen ardından yapı kredi bankası 9900 TL promosyonla öne çıkıyor. Yine garanti Bankası’nın da promosyonu ödemelerle birlikte 7500 TL’ye kadar yükseliyor.

 


PROMOSYON ALMAK İÇİN 31 EKİM’E KADAR SÜRE VAR

 

 

Ekim ayı için geçerli promosyon kampanyaları başlarken son başvuru tarihleri de belli oldu. 1 Ekim 2023 tarihinde başlayan kampanyalara son başvuru 31 Ekim de bitecek. O sebeple başvuru süresini kaçırmadan kampanyaya katılmak isteyenler acele etsin.

 


Emekli promosyonu kampanyasına katılmak için sadece üç yıllığına maaş taahhüdü vermek yeterli. Ek koşul arayan bankalar ek promosyon ödemesi de yapıyor. Fatura ödeme talimatı yada kredi kartı kullanımı gibi koşulları yerine getirenlere bankalardan ek promosyon fırsatı sağlanıyor.

 

 

Emekli promosyon başvurusu için yapmanız gereken tek şey seçtiğiniz bankanın şubesine TC kimlik kartı ile birlikte gitmek ve sözleşmemizi imzalayarak üç yıllık taahhüt vermek.

 


HABER MERKEZİ

 

 

 

Resmi İlanlar