MALAZGİRT Haber Girişi : 12 Mart 2024 16:38

DEM Parti Eş Genel Başkanı Malazgirt’te

DEM Parti Eş Genel Başkanı Malazgirt’te
DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Malazgirt’te düzenlenen halk Buluşması etkinliklerine katıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI- DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Malazgirt halkının verdiği mücadeleye layık duruşlarını devam ettireceklerini ifade etti ve tüm halkın Ramazan ayını kutladı.

 

 

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan,Muş’a yaptığı ziyaretler sonrasında Malazgirt ilçesine geldi.

 

İlçede DEM Parti Eşbaşkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel ile çok sayıda partiler tarafından karşılandı.

 

Malazgirt meydanında kurulan platforma Belediye Eşbaşkan adayları sırayla çıkarak Malazgirt halkını selamladılar.

 

Belediye Eşbaşkan Adayı Ahmet Kenan Türker, Malazgirt halkının Ramazan ayını tebrik ederek, bu ayın  25’şinde miting yapacaklarını dile getirdi.

 

31 MART'TA MALAZGİRT BELEDİEYSİNİ ALACAĞIZ

 

 Malazgirt meydanında halka seslenen Bakırhan,” Maşallah çok güzel bir kalabalıkla bizleri karşıladınız. Sizlerin neşesi bize de neşe kattı. İnşallah 31 Mart seçimleri Malazgirt belediyesini alacağız. Geçtiğimiz seçimlerde hileyle hurdayla, Türkiye’de görülmemiş bir oyla kazandık dediler. 3 oyla. Bizler defalarca itiraz etmemize rağmen, itirazlarımız kabul edilmedi. Peki burada 3 oyla kazanan biz olsaydık, HDP itiraz etseydi ne diyeceklerdi. İnşallah Malazgirt’in inançlı halkı, bu halkın iradesini yok sayanlara gerekli olan cevabi sandıkta verecektir. Şimdi seçime kaldı 19 gün, bizim olanı geri alacakmıyız?  Biraz önce bulanıktan geldik, Bulanık diyor ki, Kürt halkının en büyük oylarını biz alarak rekor kıracağız. Peki Malazgirt: Bu sefer rekor sizde mi? Bu sefer Bulanık halkımız kusura bakmasın,  İnşallah Kürt bölgelerin en yüksek oyunu Malazgirt alacaktır.”dedi.

 

 

Bakırhan’ın halka seslendiği programa Muş DEM Parti Milletvekilleri Sezai Temelli ve Sümeyye Boz,DEM Parti ağrı Milletvekili Sırrı Sakık, Malazgirt Belediye Eşbaşkanları Ahmet Kenan Türker ve Gülistan Özel, Konakkuran Beldesi Belediye Eşbaşkanları Aşan Ateş ve Agit Çetin, DEM Parti Malazgirt İlçe Başkanı Kemal Özel katıldı.

 

 

 

"HABER VEYSEL EŞİN"

 

Resmi İlanlar