YAŞAM Haber Girişi : 29 Ağustos 2023 19:45

Damda yatmak için çıktı! Serseri kurşun ile yaralandı 

Damda yatmak için çıktı! Serseri kurşun ile yaralandı 
Gaziantep’te damda yatmak için yatakları sererken nereden geldiği anlaşılamayan yorgun merminin bacağına saplanması sonucu ağır yaralanan Emine Yaşar Hastaneye kaldırıldı

 


ALPARSLAN DİYARI-Gaziantep'in Oğuzeli ilçesi Büyük Şahinbey Mahallesi'nde (Körkün) Cuma akşamı saat 10:00 sıralarında yatmak için dama çıkan üç çocuk annesi Emine Yaşar (37) çocukların yatağını sererken nereden geldiği anlaşılamayan yorgun bir merminin bacağına saplanması sonucu yaralandı. 

 

Bacağının sızlaması üzerine böcek ısırığı sanılan ancak şiddetli kanamadan dolayı Oğuzeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Emine Yaşar doktorların kanamayı durduramaması ve kanamanın neden kaynaklandığını anlayamaması üzerine Gaziantep Devlet hastanesine sevk edildi. 

 

Çekilen röntgen sonucu sağ diz kapağının arkasından giren merminin 15 santim yürüyerek bacağın alt kısmına saplandığı tespit edildi. 

 

 

Cuma günü ameliyata alınacak olan üç çocuk annesi Emine Yaşar herhangi bir silah sesi duymadıklarını, önce böcek ısırdı sandıklarını, bacağındaki şiddetli kanamanın nedeninin yorgun bir mermi olduğunu hastanede öğrendiklerini söyledi. 

 

Nereden atıldığı belli olmayan yorgun mermi için bacağına değil de başına ya da kalbine isabet etmiş olabilirdi verilmiş sadakamız varmış diyen Emine Yaşar’ın eşi Cemil Yaşar yorgun merminin nereden atıldığına dair henüz bir bilgi alamadıklarını, Jandarmayı aramalarına rağmen olay yerine gelip herhangi bir araştırma yapmadıklarını, üç çocuğunun gözleri önünde kanlar içinde yere yığılan anneleri ölmüş olsaydı yine böyle jandarma ağırdan mı alacaktı diye sitemini dile getirdi.

 

Jandarmanın ameliyattan sonra Emine Yaşar’ın karakola giderek ifade vermesi gerektiğini söylediklerini belitti.  

 

Üç çocuk annesi Emine Yaşar yorgun merminin bacağına değil de çocuklarından birinin başına ya da göğsüne isabet etmiş olma ihtimaline karşı jandarmanın neden hızlı hareket etmediği için üzgün olduklarını belirtti. 

 

Ulu orta her canı isteyen silah sıkıyor devlet neden buna bir kısıtlama getirmiyor diyen genç kadının eşi, üç çocuğu ile hastane bahçesinde eşinin bir daha eskisi gibi yürüyemeyeceğini bilmesine rağmen yine de ayağa kalkabilmesini umutla beklediklerini, ölmediği için şükredip dua ettiklerini söyledi.

 

HABER MERKEZİ 

 

Resmi İlanlar