MALAZGİRT Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 11:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim startını Malazgirt'ten verdi: Hazır mıyız?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçim startını Malazgirt'ten verdi: Hazır mıyız?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malazgirt Zaferi'nin 952. yıl dönümü kutlama programında konuştu.

ALPARSLAN DİYARI- Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Malazgirt Anadolu'daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır. Malazgirt Zaferi Anadolu’daki siyasi hükümdarlığımızdır." dedi.

 

 

 


“Hepiniz en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum. Anadolu'yu bize vatan haline getiren şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle şükranla yad ediyorum. Şu hakikat asla unutulmamalıdır ki, Malazgirt sıradan bir savaş sıradan bir zafer değildir.”

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasına şöyle devam etti:

“Malazgirt Anadolu'daki siyasi hükümranlığımızın kapılarını açmıştır. Malazgirt Zaferi Anadolu’daki siyasi hükümdarlığımızdır. Güçlü bir direnişin bu topraklarda yer aldığını görüyoruz. Bize ana yar etmek iste sürekli birlik ve beraberliğimize saldırmasının sebebi budur. Sanmayın ki bunların derdi Türk, Kürt Arap’tır. Bunların derdi eşitlik dem refah değil hepimizi kuşatan maziden atiye uzanan o kadim köprüyü yıkarak yeniden kendilerine alan açmaktır. Bu sene de bugün buradan verdiğimiz görüntü tüm hevesleri kursakta bırakıyor.Malazgirt, Edirne'nin de İstanbul'da büyük kardeşidir. Bizi büyük zaferlere götüren çıkış işte burasıdır. Bu topraklarda yaşayanlar kökenlerine, farklılıklarına bakmaksızın aynı gaye uğruna kenetleniyor.”


Haber :Emrullah Özbey

 

 

 

 

Resmi İlanlar