GÜNDEM Haber Girişi : 16 Temmuz 2024 07:56

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz mesajında bahsettiği 1071 Malazgirt’te nöbet kararlılıkla devam etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 Temmuz mesajında bahsettiği 1071 Malazgirt’te nöbet kararlılıkla devam etti
Muş'un Malazgirt ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli programlar düzenlendi.

 

ALPARSLAN DİYARI- 15 Temmuz'un 8. yıl dönümünde Malazgirt Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda stant kurularak "Demokrasi Nöbeti" tutuldu.

 

Sinevizyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'daki "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" konuşmasının canlı olarak yayınlandığı etkinlikte Cumhurbaşkanının 1071 Malazgirt övgüsü geceye damga vurdu.  

 

 

1071 MALAZGİRT VURGUSU GECEYE DAMGA VURDU

 

O gece FETÖ'cü hainlerin sadece kendisini ve ailesini hedef almadığını, sadece AK Parti ve hükümetin hedef alınmadığını belirten Erdoğan, "O gece sadece devletimizin güvenlik birimleri, TRT, TÜRKSAT, basın yayın kuruluşlarımız hedef alınmadı. 15 Temmuz gecesi topyekun Türkiye'miz hedef alındı, bekamız hedef alındı, bizi asırlardır ayakta tutan kardeşliğimiz hedef alındı, 1071'den bu yana gelen millet ve devlet varlığı çökertilmek istendi." diye konuştu.

 

 

Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak FETÖ terör örgütünü lanetledi.

 

İlçe Kaymakamı Göksu Bayram'ın günün anlam ve önemini anlatan konuşmasının ardından sinevizyon gösterileri ile 15 Temmuz darbe teşebbüsü gecesi yaşanılanlar vatandaşlara izletildi.

 

 

Demokrasi nöbeti, gece yarısı saat 00.15'de salaların okunmasıyla son buldu.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar