MALAZGİRT Haber Girişi : 14 Ağustos 2023 14:53

Cumhurbaşkanı Erdoğan geliyor! Muş'ta hazırlıklar hızlandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan geliyor! Muş'ta hazırlıklar hızlandı
Muş Valiliği toplantı salonunda, Muş Vali Vekili Hasan Taş başkanlığında, Muş Valilik Toplantı salonunda 26 Ağustos toplantısı yapıldı.

ALPARSLAN DİYARI-Muş Valiliği toplantı salonunda, Muş Vali Vekili Hasan Taş başkanlığında, Malazgirt Kaymakamı Göksu Bayram, Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Varto Kaymakamı Mehmet Güder, Hasköy Kaymakamı Mücahit Öztürk, Korkut Kaymakamı Ahmed Çelik, Okçular Vakfı Yetkilileri, Kurum Amirleri ile 26 Ağustos Malazgirt Zaferi kutlamaları için durum değerlendirmesi yaptı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 26 Ağustos’ta gerçekleştirilecek Malazgirt Zaferi’nin 952. yıldönümü kutlamalarının hazırlıkları sürerken Muş Vali Vekili Hasan Taş başkanlığında Muş Valiliği Toplantı Salonunda bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

26 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan kutlamalarla ilgili konuların ele alındığı toplantıda Vali Vekili Taş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı etkinliklerin sorunsuz bir şekilde yapılması için İlçe Kaymakamları ve kurum amirleriyle koordineli çalışacaklarını belirtti.

 

Etkinliğin sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için herkesin sorumluluk bilinci ile hareket etmesi gerektiğini ifade eden Taş, etkinlik alanlarından sorumlu Okçular Vakfı yetkilileri koordinesinde alanda görevlendirilecek personel, zabıta ekipleri ve güvenlik personellerinin hazırlıkları devam ediyor dedi.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar