Çocuklar Hasköy'de serinlemenin yolunu buldu! 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’ta da etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle, vatandaşlar serinlemek için birçok yol deniyor. Müşterilerinin 40 derecenin üstündeki hava sıcaklığından bunaldığını gören  oto yıkamacı Serkan Uraz, bedava serinlik hizmeti başlattı.  Hasköy ilçesinde oto yıkama işletmeciliği yapan Serkan Uraz, çocukların yoğun ısrarı üzerine tazyikli suyla ücretsiz olarak serinletme hizmeti vermeye başladı.

 

  HAYVANLARI DA SERİNLETİYOR

 

Sıcaktan bunalan çocukların yoğun isteği üzerine bedava tazyikli suyla serinletme hizmetine başlayan oto yıkama işletmecisi Serkan Uraz, kedi, köpek gibi sıcak havadan bunalan diğer hayvanları da tazyikli suyla serinletiyor.

 

  ÇOCUKLAR HEM SERİNLİYOR HEM DE EĞLENİYOR 

 

Gün içerisinde çocukların serinlemek için kendisine çok fazla ısrarda bulunduklarını ve çocukların tazyikli suyla çok eğlendiklerini söyleyen Uraz , “Gün içerisinde çocuklar sıcaktan bunaldıkça toplanıp bana geliyorlardı hastalanmalarını istemediğim için başta reddettim ama daha sonra sıcaktan çok bunaldıklarını görünce dayanamadım ve tazyikli suyla onları serinlettim.” ifadelerini kullandı.

Haber: Kader Akçil

 

 

 

  • 4 / 1 Çocuklar Hasköy'de serinlemenin yolunu buldu!  0

  • 4 / 2 Çocuklar Hasköy'de serinlemenin yolunu buldu!  1

  • 4 / 3 Çocuklar Hasköy'de serinlemenin yolunu buldu!  2

  • 4 / 4 Çocuklar Hasköy'de serinlemenin yolunu buldu!  3