YAŞAM Haber Girişi : 25 Temmuz 2024 14:35

Cinayet dehşeti: Eşi ve ailesini katletti

Cinayet dehşeti: Eşi ve ailesini katletti
Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşanan kanlı olayda, boşanma aşamasındaki eşi ve ailesini silahla öldüren Musa Özel, cinayet sonrası polise teslim oldu.

 

ALPARSLAN DİYARI- Olay, gece saat 01.30 sıralarında Darısekisi Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, 52 yaşındaki Musa Özel, boşanma sürecinde olduğu eşi 21 yaşındaki Fatma Özel ile kayınpederi 56 yaşındaki İbrahim Avcı ve kayınvalidesi 54 yaşındaki Elif Avcı ile bir araya geldi.

 

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

 

Görüşme esnasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Musa Özel, yanında getirdiği tabanca ile eşi, kayınpederi ve kayınvalidesine ateş açtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Fatma Özel ve İbrahim Avcı'nın hayatlarını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Elif Avcı ise tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

KATLİAM SONRASI TESLİM OLDU

 

Cinayetlerin ardından Musa Özel, olayda kullandığı tabanca ile birlikte polise teslim oldu. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

HABER MERKEZİ

 

Resmi İlanlar