MUŞ Haber Girişi : 24 Haziran 2024 12:09

CHP Muş İl Başkanlığı İl Danışma Kurulu toplantısı gerçekleşti

CHP Muş İl Başkanlığı İl Danışma Kurulu toplantısı gerçekleşti
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muş İl Başkanlığı, İl Danışma Kurulu Toplantısı'nı büyük bir katılımla gerçekleştirdi.

ALPARSLAN DİYARI – Öğretmenevi konferans salonunda yapılan toplantıya, CHP Parti Meclisi üyeleri Ali Haydar Fırat, Ali Abbas Ertürk ve Cem Aydın'ın yanı sıra CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez ile birçok partili katıldı.

 

CHP Muş İl Başkanlığı İl Danışma Kurulu Toplantısı, partililerin bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunmaları ve geleceğe yönelik stratejileri belirlemeleri açısından büyük önem taşıdı. Toplantı, parti içi dayanışmayı pekiştirirken, CHP’nin Muş’taki varlığını ve etkinliğini artırma yönünde önemli adımlar atılmasına vesile oldu.

 

 

DEĞİŞİM VE İKTİDAR YOLU

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez, partinin her geçen gün büyüdüğünü ve değişim şiarıyla iktidar olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurguladı.

 

Sönmez, önceki dönem CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na hizmetlerinden ötürü teşekkür ederek, mevcut Genel Başkan Özgür Özel'le aynı yolda yürümekten büyük onur duyduklarını ifade etti.

 

 

 

GENÇLERE DESTEK ÇAĞRISI YAPTI

 

Sönmez, ülkenin geleceği olarak gördüğü gençlere destek olunması gerektiğini belirterek, partililere bu yönde çağrıda bulundu. Onlara gereken desteği vermek, partimizin önceliklerinden biridir." dedi.

 

TEŞEKKÜR VE BİRLİK MESAJI

 

Muş il teşkilatı, parti yönetimi ve tüm üyelere teşekkürlerini ileten Sönmez, "Partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese minnettarız. Birlik ve beraberlik içinde çalışarak daha büyük başarılara imza atacağız," şeklinde konuştu.

 

 

Toplantı, katılımcıların CHP'nin geleceği ve Muş’taki çalışmalar hakkında görüşlerini paylaşmalarıyla sona erdi. Toplantı sonrasında çekilen toplu fotoğraf ve plaket takdiminin ardından program sona erdi.

 

HABER SEVDA BALKAYA

 

 

Resmi İlanlar