MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Ağustos 2024 13:04

 CHP Malazgirt ilçe teşkilatı ve Konakkuran Belediyesi’nden açıklama: Başımız sağ olsun

 CHP Malazgirt ilçe teşkilatı ve Konakkuran Belediyesi’nden açıklama: Başımız sağ olsun
CHP Malazgirt İlçe Teşkilatı ve CHP’li Konakkuran Belediyesi, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in babası Hacı Raif Çiler'in vefatı nedeniyle derin üzüntülerini dile getirerek bir taziye mesajı yayımladı.

ALPARSLAN DİYARI- CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir ve Konakkuran Belediye Başkanı Remzi Çetin’in yaptığı ortak açıklamada, “Aslen Malazgirtli olan CHP Kocaeli Milletvekilimiz Nail Çiler’in kıymetli babası Hacı Raif Çiler’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendik. CHP ailemizin başı sağolsun. Merhumun ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyor, bu zor günlerinde acılarını yürekten paylaşıyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

 

CENAZE TÖRENİ YARIN GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Cenaze törenine ilişkin de bilgi veren Güvenir ve Çetin, Hacı Raif Çiler’in cenazesinin yarın ikindi namazına müteakip Malazgirt’te toprağa verileceğini duyurdu. Açıklamada, “Cenaze namazı, Malazgirt Merkez Camii'nde kılınacak ve merhum Hacı Raif Çiler, aile kabristanına defnedilecektir. Bu acı günde milletvekilimiz Nail Çiler’i ve ailesini yalnız bırakmayarak, onların yanında olacağız” denildi.

 

Malazgirt halkı ve CHP’lilerin de cenaze törenine katılması bekleniyor. Taziye mesajında, “Malazgirtli hemşerilerimizi, Nail Çiler ve ailesine taziye dileklerini iletmek için cenaze törenine katılmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

BÖLGEYE GENİŞ KATILIM BEKLENİYOR

 

Hacı Raif Çiler’in vefatı, Malazgirt ve çevresinde derin bir üzüntü yaratırken, CHP teşkilatından birçok isim de taziye mesajları ile Nail Çiler ve ailesine başsağlığı diledi. Cenaze törenine milletvekilleri, belediye başkanları, partililer ve vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

 

Resmi İlanlar