MALAZGİRT Haber Girişi : 29 Ağustos 2024 10:57

CHP’li iş insanı Kazım Yağmur CHP’li Malazgirtli vekilin acısını paylaştı

CHP’li iş insanı Kazım Yağmur CHP’li Malazgirtli vekilin acısını paylaştı
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler'in Malazgirt'te yaşayan babası Hacı Raif Çiler’in vefatı, sadece ailesini değil, geniş bir çevrede derin bir üzüntü yarattı.

ALPARSLAN DİYARI-Malazgirtli CHP’li iş insanı Kazım Yağmur da bu acıyı paylaşarak, Çiler ailesine taziye mesajlarını iletti.

 

Kazım Yağmur, yaptığı açıklamada, "CHP’li bir kardeşiniz olarak, Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Nail Çiler’in acısını yürekten paylaşıyorum. Babası Hacı Raif Çiler’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Bu zor günlerinde yanında olduğumuzu bilmelerini isterim," dedi.

 

Malazgirt'te büyük saygı ve sevgiyle anılan Hacı Raif Çiler’in vefatı, CHP camiasında da derin bir hüzne neden oldu. Kazım Yağmur, “Partimizin ve milletimizin değerli bir mensubunun acısını paylaşıyoruz. Nail Çiler kardeşimizin acısını hafifletecek dualarımızla her zaman yanındayız,” ifadelerini kullandı.

 

Kazım Yağmur’un bu anlamlı taziye mesajı, CHP ailesinin birlik ve dayanışma duygusunu bir kez daha gözler önüne serdi. Malazgirt’te gerçekleştirilecek taziye merasiminde, Çiler ailesinin yanında olacağını belirten Yağmur, Nail Çiler’e bir kez daha sabırlar diledi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar