MALAZGİRT Haber Girişi : 28 Ağustos 2024 00:38

CHP'li Güvenir: Malazgirt iş ve aş bekliyor!

CHP'li Güvenir: Malazgirt iş ve aş bekliyor!
CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, Malazgirt Zaferi sonrası değerlendirmelerde bulundu...

ALPARSLAN DİYARI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir, Malazgirt Zaferi sonrası yaptığı değerlendirmede, Malazgirtlierin iş imkanı beklediğine dikkat çekti.

 

Malazgirt Zaferi’nin 953’ncü yıldönümü kutlamaları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşti. Hükümet yetkilileri ve Cumhur İttifakı kadrolarının katıldığı programa muhalefet partileri ve yereldeki temsilcileri de davet edildi.

 

CHP Malazgirt İlçe Başkanı Güvenir, "Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malazgirt ile ilgili keşke en ufak bir vaadde bulunsaydı. Sayın Cumhurbaşkanı ‘Farklılıklarımız üzerinden bizleri ayırmaya çalışanlara geçit vermeyeceğiz’ diyor ancak Her iki sarayda Ahlat’ ta yapıldı. İtibardan tasarruf olmaz anlayışı hala devam ediyor. Geçmiş yıllarda Malazgirt Zaferi kutlanır ve toplumun her kesiminden katılım olurdu. Her siyasal parti aynı hassasiyet ile Zaferi sahiplenir, büyük bir coşkuyla kutlama yapardı.” dedi.

 

MALAZGİRT İÇİN İŞ TALEBİ

 

Malazgirt halkının hizmet ve iş beklediğini dile getiren Güvenir, göç verilmemesi için istihdamın şart olduğuna dikkat çekti.

 

Haber: Veysel Eşin

 

 

Resmi İlanlar