MALAZGİRT Haber Girişi : 23 Haziran 2024 18:18

CHP heyetinden Muş’un tek CHP belediyesine önemli ziyaret! Ziyarette İmamoğlu detayı

CHP heyetinden Muş’un tek CHP belediyesine önemli ziyaret! Ziyarette İmamoğlu detayı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Muş’un tek CHP belediyesi olan Konakkuran Belde Belediyesi'ni ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu.

ALPARSLAN DİYARI- İl danışma kurulu toplantısı için Muş’a gelen CHP Parti Meclisi üyeleri, bu ziyaretleri sırasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Muş'un tarihi ilçesi için özel planlarının olduğunu belirtti.

 

 

CHP HEYETİNDEN TAM KADRO ZİYARET

 

CHP Parti Meclisi üyeleri Cem Aydın, Ali Abbas Ertürk ve Ali Haydar Fırat’ın yanı sıra CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez ve beraberindeki heyet, Malazgirt İlçesi'ne bağlı Konakkuran Belde Belediyesi'ni ziyaret etti.

 

Heyette ayrıca Muş Belediye Başkan adayı Tuncay Çanga, Merkez İlçe Başkanı Umut Deniz Güneysu, Kadın Kolları Başkanı Zehra Erdenci, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Furkan Taşçı, Bulanık İlçe Başkanı Şemsettin Onuler ve Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Güvenir yer aldı.

 

 

CHP BELEDİYECİLİĞİNİN GÜCÜ

 

Ziyarette konuşan CHP Parti Meclisi Üyesi Cem Aydın, CHP’nin kazandığı tüm belediyelerin kendileri için büyük önem taşıdığını vurguladı.

 

Aydın, “Sayın Genel başkanımız Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Muş’un tarihi ilçesi için mutlaka bir planları vardır. Ziyaretlerimizde gördüğümüz eksiklikleri toplantılarda dile getireceğiz ve imkanlarımız doğrultusunda Konakkuran Belde Belediyesi’ne elimizden gelen her hizmeti getirmek için çalışacağız” dedi.

 

 

Aydın, CHP belediyeciliğinin örneklerini Konakkuran’da da halka göstermenin önemine değinerek, gelecek dönemde CHP'nin iktidar olacağını ve bu gücü halka hissettireceklerini belirtti.

 

BELEDİYE BAŞKANI REMZİ ÇETİN'İN AÇIKLAMALARI

 

Konakkuran Belde Belediye Başkanı Remzi Çetin, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, CHP'nin var olan belediyelerinden destek beklediklerini ifade etti. ,

 

Çetin, “Belediyemizin hizmetlerini artırmak ve halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için diğer CHP belediyelerinin desteğine ihtiyacımız var. Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel ve Sayın Ekrem İmamoğlu’nun planları ve CHP’nin gücüyle Konakkuran’ı daha yaşanabilir bir belde haline getireceğiz. Bu ziyaretler bize moral ve güç veriyor. İnanıyorum ki, Konakkuran için güzel günler yakın.” dedi.

 

 

 

ZİYARETİN SONUNDA TOPLU FOTOĞRAF ÇEKİMİ

 

Ziyaret, heyetin Konakkuran Belde Belediyesi önünde toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. CHP heyetinin ziyareti, Konakkuran halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı ve bu ziyaretin beldeye yeni hizmetlerin gelmesinde önemli bir rol oynayacağına inanılıyor.

 

CHP'nin Konakkuran Belde Belediyesi’ne gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret, partinin yerel yönetimlere verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar