MALAZGİRT Haber Girişi : 23 Haziran 2024 18:52

CHP heyetinden Malazgirt Belediyesi’ne ziyaret!

CHP heyetinden Malazgirt Belediyesi’ne ziyaret!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) heyeti, Muş'un Malazgirt Belediyesi'ni ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu.

 

ALPARSLAN DİYARI- İl danışma kurulu toplantısı için Muş’a gelen CHP Parti Meclisi üyeleri, Malazgirt ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Malazgirt Belediye Başkanı Ahmet Kenan Türker’i makamında ziyaret eden heyet, Başkan Türker’e hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

 

CHP HEYETİNDEN TAM KADRO ZİYARET

 

CHP Parti Meclisi üyeleri Cem Aydın, Ali Abbas Ertürk ve Ali Haydar Fırat’ın yanı sıra CHP Muş İl Başkanı Mehmet Şerif Sönmez ve beraberindeki heyet, Malazgirt Belediyesi'ni ziyaret etti. Heyette ayrıca Muş Belediye Başkan adayı Tuncay Çanga, Merkez İlçe Başkanı Umut Deniz Güneysu, Kadın Kolları Başkanı Zehra Erdenci, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Furkan Taşçı, Bulanık İlçe Başkanı Şemsettin Onuler ve Malazgirt İlçe Başkanı Mehmet Güvenir yer aldı.

 

 

Heyet, Malazgirt Belediye Başkanı Ahmet Kenan Türker’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

 

Başkan Türker, CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Malazgirt’e yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

 

 

 

CHP İLÇE BİNASINA ZİYARET

 

CHP heyeti daha sonra CHP ilçe binasına geçerek, CHP Malazgirt Belediye Başkanı Mevlüt Güvenir ve İlçe Başkanı Mehmet Emin Güvenir’i ziyaret etti. Ziyaret sırasında CHP'nin yerel yönetim politikaları ve Malazgirt’e yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaretin ardından heyet, Malazgirt Belediyesi önünde toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

 

HABER: VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar