GÜNDEM Haber Girişi : 22 Mayıs 2023 15:47

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu Malazgirt'te

CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu Malazgirt'te
CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu Malazgirt'te

Malazgirt’te bir dizi ziyarette bulunan CHP Hatay Milletvekili Servet Mullaoğlu ve 26. Dönem Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ, 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında ilçe teşkilat binası ve esnaf ziyareti yaptı.

CHP Muş İl Başkanı İsmail Adanur, İyi Pati Muş İl Başkanı Halis Saltık, CHP Malazgirt İlçe Başkanı Mevlüt Güvenir, Deva Partisi İlçe Başkanı Öner Ergün ve İyi Parti İlçe Başkanı Metin Yurdakul ile birlikte ilçedeki kahvehanelerde vatandaşlarla bir araya gelen Mullaoğlu, Malazgirt ilçesine vatandaşlarla sohbet etmek için geldiğini ve 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Kılıçtaroğlu’na destek için geldiklerini söyledi.

Mullaoğlu, “Malazgirt ilçesindeki vatandaşlarımızdan 28 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçtaroğlu’na destek vermenizi istiyoruz. Türkiye için önemli bir sürece girdik. Bu bir parti meselesi değil. 28 Mayıs’ta herkes duygusal olmadan vicdanıyla hareket ederek; çocuklarının, torunlarının geleceğini hesap ederek oyunu versin. Buradan Hükümete sesleniyorum, oyunu kendi memleketinde kullanmak isteyen vatandaşlara yardımcı olsun. Herkese o imkanı tanıyın, herkes bulunduğu yerden oy kullanacağı yere gelirken araçlarda bilet desteğinde bulunsun.  " şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla sohbet eden Mullaoğlu ve Gökdağ, daha sonra ilçeden ayrıldı.

 

Resmi İlanlar