SPOR Haber Girişi : 13 Haziran 2024 02:46

Bursa’da Muş dama turnuvasının galibi ve dereceye girenler belli oldu!

Bursa’da Muş dama turnuvasının galibi ve dereceye girenler belli oldu!
Muş Kıder Geleneksel Dama Turnuvası Finali coşku içinde tamamlandı. Turnuvanın ilk üçe giren isimleri belli oldu...

ALPARSLAN DİYARI- Muş Kıder Geleneksel Dama Turnuvası heyecanla tamamlandı. Bursa'da faaliyet gösteren Bursa Muş Kıder Derneği'nin 2. Geleneksel Dama Turnuvası'na 64 dama ustası katıldı.

 

NEFES KESEN FİNAL MÜCADELESİ

 

Turnuvanın finalinde kıyasıya bir mücadele yaşandı ve Şefik Aslan ile Halit Civak karşı karşıya geldi. Mücadelenin sonunda 2-1'lik skorla kazanan Şefik Aslan, Muş Kıder 2. Geleneksel Dama Turnuvası'nın şampiyonu oldu. Halit Civak turnuvayı ikinci olarak tamamlarken, Kenan Civak ise üçüncülük kürsüsüne çıktı.

 

Bir 9 kişi ve şunu diyen bir yazı 'BURSA MUCKIDER KID MU BURSA KIDER-' görseli olabilir

 

Bursa’da faaliyet gösteren Bursa Muş Kıder derneğinin Kurucu ve Onursal Başkanı Erdal Cıvak turnuvanın ardından alparslandiyari.com’a yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“Bursa Muş Kıder ailesi olarak 2. Geleneksel Dama Turnuvasının finalini gerçekleştirdik. 64 arkadaşımızın katılımıyla gerçekleşen dama turnuvasında final, Şefik Aslan ve Halit Civak arasında oynandı. 2-1’lik galibiyet ile Şefik Aslan Muş Kıder 2. Geleneksel Dama Turnuvasının şampiyonu oldu. Dama turnuvasında 2. Halit Civak oldu, 3. ise Kenan Civak oldu. Kendilerini tebrik ediyorum.”

 

HABER: VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar