BULANIK Haber Girişi : 16 Ocak 2024 15:36

Bulanıklı kadınlar el emeklerini sergiledi: Protokol hayranlıklarını gizleyemedi

Bulanıklı kadınlar el emeklerini sergiledi: Protokol hayranlıklarını gizleyemedi
Bulanık’ta Aile Destek Eğitimi Merkezlerinde teşvikli kursiyerlerin el emekleri ile hazırlamış oldukları sergi açılışı yapıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Bulanık’ta Aile Destek ve Eğitimi Merkezlerinde teşvikli kursiyerlerin çeşitli kurslarda el emekleriyle hazırlamış oldukları ürünlerin sergi açılış töreninde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak ve eşi Şeyma Ocak, yer alarak emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na bağlı ilçe kadınlarının kalkınmasında önemli yeri olan Aile Destek ve Eğitimi Merkezleri kendi bünyesinde yetiştirdikleri kursiyerler sayesinde dikiş nakış, filografi, boyama, kuaför, tel kırma gibi çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyor.

 

Yeni Kursiyerlerin teşviki kapsamında kendi el emeği göz nuruyla hazırlanan ürünler Aile Destek ve Eğitimi Merkezlerinde sergilendi. Sergi açılış törenine kıymetli eşi Şeyma Ocak ile birlikte katılan Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, kadın istihdamını önemsediklerini belirterek ilçemiz genelinde her türlü kadın faaliyetlerini desteklediklerini belirtti.

 

Sergi alanlarını dolaşan Kaymakam Oğuzhan Ocak, ortaya çıkan ürünleri dolaşarak kursiyerlerden yapılan işler hakkında bilgi aldı. Teşvikli kursiyerlerin sertifikalarını teslim eden Kaymakamımız, emeği geçen herkese teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

 

Sergi açılış törenine Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, Hanımefendi Şeyma Ocak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, İlçe Müftüsü, Halk Eğitim Merkezi Müdürü, AK Parti İlçe Başkanı, kursiyerler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

 

"HABER: VEYSEL EŞİN"

Resmi İlanlar