BULANIK Haber Girişi : 16 Temmuz 2024 02:17

Bulanıklı başkan veda ediyor: BAŞİDER'de yeni isim de tanıdık!

Bulanıklı başkan veda ediyor: BAŞİDER'de yeni isim de tanıdık!
Başakşehir İş İnsanları Derneği (BAŞİDER) Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kara tarafından yönetim kurulu ve dernek üyelerine kahvaltı programı düzenlendi.

ALPARSLAN DİYARI- Olağanüstü kongre kararı alınan BAŞİDER’de tek aday olarak öne çıkan Ahmet Kara, uzun yıllardır ilkeli ve saygın bir iş insanı olarak öne çıkıyor.

 

Dernek başkanlığına aday olan ve tek liste halinde seçime gidilmesi beklenen BAŞİDER’de üye ve yönetim kurulu Ahmet Kara’nın misafiri oldu. Lüks bir restoranda düzenlenen programa katılan birbirinden değerli isimler görüş alışverişinde bulunarak, derneğin geleceğine yön vermek için önerilerini dile getirdi.

 

 

BAŞİDER DEPREMDE SAHADAYDI

 

İlk olarak konuşan derneğin mevcut başkanı Ergin Kaya, yapılan hizmet ve faaliyetlere dikkat çekerek, özellikle eğitim projeleri ve deprem dönemindeki saha çalışmalarını anlattı. Ardından iş insanı ve derneğin başkan adayı Ahmet Kara, bayrağı devralmaya hazır olduklarını ve derneği en iyi konuma getirmek istediklerini kaydetti.

 

“ÇITAYI ÜST NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ”

 

Başakşehir’de söz sahibi olan ve herkesimden saygın iş insanı ve bilim insanını bir araya getiren BAŞİDER’in gelecek dönemde kentsel dönüşüm, deprem, ticari işbirliği, üyeler arası dayanışma ve kaynaşma gibi birbirinden önemli meseleleri ele alacağını paylaşan Kara, özellikle eğitim ve burs çalışmalarına da devam edeceklerini dile getirdi. “Çıtayı üst noktaya taşıyacağız” diyen Kara, BAŞİDER’in Başakşehir için büyük bir değer olduğuna dikkat çekti.

 

 

Ardından üyeler söz alarak sırayla görüş ve önerilerini dile getirdiler. Yönetim ve üyelerin dışında derneği tanımak isteyen misafirler de derneğin çalışmaları için teşekkür ederek, dernek faaliyetlerinde başarılar diledi.

 

Yeni seçilecek olan Başkan Kara ise Muş'a yabancı biri değil. Antakya dernek başkanlığı da yapan Kara, Muş ve ve Muşlularla iç içe olan bir isim olarak dikkat çekiyor.

 

Haber: Veysel Eşin

 

Resmi İlanlar