BULANIK Haber Girişi : 22 Ağustos 2024 07:54

Bulanık'tan Malazgirt'e büyük davet: Tarihi Zaferin coşkusunu birlikte yaşayalım!

Bulanık'tan Malazgirt'e büyük davet: Tarihi Zaferin coşkusunu birlikte yaşayalım!
Bulanık AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi ve Akparti Bulanık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yahya Yılmaz, tüm Bulanık halkını Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinliklerine davet ettiler.

ALPARSLAN DİYARI- Başkan Mehmet Ali Saatçi, yaptığı açıklamada, Malazgirt Zaferi'nin Türk tarihi açısından büyük bir dönüm noktası olduğunu vurgulayarak, bu anlamlı günün coşkusunu hep birlikte yaşamak için Bulanıklıları Malazgirt'e davet etti.

 

 

Başkan Saatçi, "Anadolu'nun kapılarını Türk milletine açan Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümünü gururla kutlayacağız. Bu tarihi zaferin anısına düzenlenen etkinliklere katılmak, birlik ve beraberlik içinde zaferin anlamını bir kez daha hatırlamak adına büyük bir fırsattır. Tüm Bulanık halkını, bu coşkulu kutlamalara katılmaya davet ediyorum" dedi.

 

Saatçi, Malazgirt Zaferi'nin yıldönümünde düzenlenecek olan etkinliklerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devletin üst düzey yöneticilerinin de yer alacağını belirterek, katılımın yüksek olmasının bu anlamlı günün önemini pekiştireceğini ifade etti.

 

 

Bulanık'tan çok sayıda vatandaşın Malazgirt'e gitmesi beklenirken, ilçe yönetimi de kutlamalar için gerekli hazırlıkları yapıyor. Başkan Saatçi, tüm halkın bu tarihi günü en iyi şekilde değerlendirmesi gerektiğini belirterek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar