YAŞAM Haber Girişi : 27 Haziran 2024 08:50

Bulanık'ta traktör römorku devrildi: 1 Ölü 2 yaralı

Bulanık'ta traktör römorku devrildi: 1 Ölü 2 yaralı
Muş'un Bulanık ilçesinde, Dokuzpınar köyünden Bostankent köyüne gitmekte olan bir traktör römorkunun devrilmesi sonucu üzücü bir kaza meydana geldi. Römorkun bağlantısının traktörden kopması sonucu yaşanan kazada, aynı aileden 3 kişi yaralandı.

ALPARSLAN DİYARI- Kazanın meydana geldiği an, römork yoldan çıkarak devrildi. Römorkun altında kalan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Römorkta bulunan 2 çocuk ise yaralandı. Yaralı çocuklar, olay yerine çağrılan acil sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

 

 

KAZANIN SEBEBİ ARAŞTIRILIYOR

 

Yetkililer, kazanın nedenini belirlemek için soruşturma başlattı. İlk belirlemelere göre, römorkun traktörden kopmasına neyin sebep olduğu henüz netlik kazanmadı. Teknik bir arıza ya da yol koşullarının bu kazaya neden olmuş olabileceği ihtimalleri üzerinde duruluyor.

 

YETKİLİLER UYARDI

 

Bu tür kazaların önlenmesi için yetkililer, traktör ve römork bağlantılarının düzenli olarak kontrol edilmesi gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Ayrıca, bu tür kazaların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemlerin alınacağı belirtildi.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar