BULANIK Haber Girişi : 21 Eylül 2023 11:41

Bulanık’ta 'Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat' spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu

Bulanık’ta 'Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat' spor şenliği renkli görüntülere sahne oldu
Bulanık Kaymakamlığı, Bulanık Belediyesi ve Bulanık Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Bulanık Şehir Stadı’na 'Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat' adlı spor şenliği düzenlendi.

 

 

ALPARSLAN DİYARI- Muş’un Bulanık Kaymakamlığı ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ‘Spor Şenlikleri’ etkinliği düzenlendi. Bulanık’taki öğrencilerin katılımıyla yapılan şenliğe ilçe müdürlüğü bünyesinde voleybol, atletizm, basketbol, okçuluk, tenis, futbol, karaçalı, badminton, golf gibi 19 farklı etkinlikte çocuklar yarıştı.

 

ÇOCUKLARIN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

 

Çocukların eğlencesine ortak olup, oyununa katılan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, sporun amacı kaynaşma ve rekabet temelinde beden sağlığı olduğunu belirterek, Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat şenliğine katılan çocukların mutluluklarına ortak olmanın sevincini yaşadığını söyledi.

 

Kaymakam Ocak, spor şenliklerine katılan antrenör ve sporcuları tebrik ederken, yumurta ve çuval yarışında dereceye giren çocuklara ödüllerini takdim ettikten sonra program sona erdi.

 

HABER MERKEZİ

Resmi İlanlar