BULANIK Haber Girişi : 24 Eylül 2023 14:41

Bulanık’ta spor şenliği: 19 branşta öğrencilere uzmanlaşma eğitimi

Bulanık’ta spor şenliği: 19 branşta öğrencilere uzmanlaşma eğitimi
Bulanık’ta düzenlenen spor şenliğinde kaymakam ve belediye başkan v. Oğuzhan Ocak, öğrenciler ile keyifli vakit geçirdi.

 

ALPARSLAN DİYARI- Bulanık Kaymakamlığı, Belediye ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Spor Şenlikleri Etkinliğinde Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, öğrenciler ile bir araya gelerek keyifli vakit geçirdi. ‘Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat’ adıyla ilçe stadında yapılan spor şenliğinde öğrenciler, Voleybol, Atletizm, Basketbol, Okçuluk, Tenis, Futbol, Karaçalı, Badminton, Golf vb. 19 farklı etkinlikte yarıştı.

 

19 BRANŞTA ÖĞRENCİ YETİŞİYOR

 

Çocukların eğlencesine ortak olup oyunlara katılan Kaymakamımız ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, Sporun amacı kaynaşma ve rekabet temelinde beden sağlığı olduğunu belirterek,  ‘Sporla Yeni Bir Dünya Yeni Bir Hayat’ şenliğine katılan çocukların mutluluklarına ortak olmak bizleri heyecanlandırıyor ifadesinde bulundu. Ayrıca Kaymakamımız ve Belediye Başkanı Oğuzhan Ocak, şenlikte yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün Kaymakamlığımız ve Belediyemiz bünyesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapsamında öğrencilerimize sporlarımızı tanıtmak adına bir araya geldik. İlçe spor gençliğimizle birlikte organize ettiğimiz bu programa okul çıkışında öğrencilerimizin bir araya geldiği toplam 19 istasyonda Okçuluğundan, Badminton’una, Golf’unden, yumurta yarışına kadar hepsinin etkiliği bir arada olduğu çoğu geleneksel oyunlarımızın da olduğu güzel bir spor şöleni düzenledik. Buradaki en büyük amacımız gençlerimizi sportif faaliyetlere, amaçlara yöneltmek ve kendilerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Ekip arkadaşlarımla birlikte bu memleketin çocuklarına en büyük hizmet, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak diyerek fayda gösterme çabası içerisindeyiz. Çocuklarımızın bu tür etkinliklere katılması bizim en büyük gururumuz. Onları buralarda görmek bizleri mutlu ediyor. İnşallah bu tür etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecektir.”

 

Spor Şenliklerine Kaymakam ve Belediye Başkan V. Oğuzhan Ocak, İlçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, İlçe Gençlik Spor Müdürü Serhat Akkaya katıldı. Kaymakam Oğuzhan Ocak, spor şenliklerine katılan antrenör ve sporcuları tebrik ederken, yumurta ve çuval yarışında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etmesinin ardından program sona erdi.

 

 

Haber: Harun Seçkin

 

Resmi İlanlar