BULANIK Haber Girişi : 04 Aralık 2023 11:20

Bulanık’ta "Pembe Aslında Siyahtır" oyunu sahnelendi

Bulanık’ta
Muş’un Bulanık Belediyesi tarafından madde müptelasına karşı gençlere ve öğrencilere yönelik "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

ALPARSLAN DİYARI- İlçede kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde madde müptelasına karşı şuurlandırmaya yönelik 3 seans şeklinde düzenlenen, yönetmenliğini Metin Karaman'ın, senaristliğini Kasım Üçkan'ın yaptığı "Pembe Aslında Siyahtır" adlı oyun öğrenci ve gençlerin beğenisine sunuldu. 

 

 

 


Bulanık Belediyesi kültürel faaliyetler etkinlikleri kapsamında öğrenciler için 3 gün 3 seans şeklinde süren madde bağımlılığı ile mücadele için "Pembe Aslında Siyahtır" adlı tiyatro oyunu Belediye Konferans Salonunda yaklaşık bin 500 öğrenci için sergilendi.

 

 

 


Zengin ya da fakir gözetmeksizin her kesimi ilgilendiren madde bağımlılığı konusunda özellikle aile büyüklerinin ilgisizliği ana teması ile bağımlılık sonrası kişi hayatının nasıl paramparça olduğunu örnekleri ile gösteren tiyatro oyunu, öğrenciler tarafından büyük bir ilgi gördü.

 

 

 

Bağımlılığa karşı mücadele konusunda ailelerimizin ve gençlerimizin bilinçlendirilmesine yönelik vurgu yapan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, gençleri önemsediklerini belirterek bağımlılıkla mücadelenin en önemli yönünün hiç başlamamak olduğunu, sanat vasıtası ile öğrencilere verilen mesajların kalıcı olacağı düşüncesiyle böyle bir tiyatro oyununun sergilenmesini uygun gördüklerini ifade etti.

 

 

 

 

Belediye kültür faaliyetleri kapsamında öğrenciler için etkinliklerin arttırılmasına önem verdiklerini ifade eden Kaymakam Ocak, Tiyatro Balans ekibine aldıkları sahne için teşekkür etti.

 

Bulanık’ta bağımlılıkla mücadele koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı 

 


HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar