BULANIK Haber Girişi : 03 Ekim 2024 09:12

Bulanık'ta feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti

Bulanık'ta feci kaza: 2 kişi hayatını kaybetti
Muş’un Bulanık ilçesi Erentepe Beldesi yakınlarında meydana gelen trafik kazası, yürekleri dağladı. İlk belirlemelere göre, bir otomobil ile tırın çarpışması sonucu araçta bulunan iki kişi hayatını kaybetti.

ALPARSLAN DİYARI-  Muş-Bulanık yolunun Erentepe mevkiinde TIR ile otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti. 

 

Edinilen bilgiye göre, plakaları öğrenilemeyen tır ile otomobil  Muş’un Bulanık İlçesi Erentepe Beldesi yakınlarından kafa kafa çarpıştı. Kazada her iki araç da takla attı. Otomobilde bulunan ismi öğrenilemeyen iki kişi hayatını kaybederken tır şoförü hafif yaralandı. 

 


 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 112 Sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalede 31 LN 545 plakalı Mehmet Şirin Yiğit  ve annesi Perizade Yiğit’in  ( 59) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.   Yaralanan tır sürücüsü  Mehmet Şah Kırak ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından  Bulanık Devlet hastanesine  kaldırıldı.

 


 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar