GÜNDEM Haber Girişi : 19 Ocak 2023 12:25

Bulanık'ta evlere ve iş yerlerine doğalgaz verilmeye başlandı

Bulanık'ta evlere ve iş yerlerine doğalgaz verilmeye başlandı

Bulanık'ta evlere ve iş yerlerine doğalgaz verilmeye başlandı

Muş'un Bulanık ilçesine 8 aydır devam eden alt yapı çalışması ve test aşamalarının ardından evlere ve iş yerlerine doğalgaz verilmeye başlandı.

İlçeye bağlı 9 mahalleden 6'sına çalışmaların tamamlanmasıyla doğalgaz verildi.  Bulanık çarşı merkezinde bulunan iş yerlerine de doğalgaz çekilmeye başlandı.

Bulanık kaymakamı Oğuzhan Ocak’ın Kayyum olarak yönettiği ilçede hizmet atağı hız kesmeden devam ediyor.

Bahçelievler Mahallesi'ndeki Doğalgaz İstasyonu'nda konuşan Doğugaz Şube Müdürü Ramazan Yıldız, ilçedeki mahallere doğalgaz verildikten sonra çarşı merkezindeki iş yerlerine de doğalgaz verilmeye başlandı.

Şube Müdürü Yıldız,"Şu an ilçe merkezi ve iş yerlerine yaklaşık 3 bin aboneye doğalgaz verildi. Aboneliklerini yapan tüm evlerin doğalgazları payder pey bağlanmaya başlandı. Kayyum ile başlayan atılım çalışmaları doğrultusunda bizde Doğugaz firması olarak Bulanık ilçemizde doğalgaz çalışmalarına 8 ay önce başladık. Kayyum Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Oğuzhan Ocak’a çok teşekkür ederiz. Belediye Başkan vekilimizin gerçekten çok büyük destekleri oldu. Çok şükür ilçe mahallelerimizden 6 sına gaz vermeye başladık. Ayrıca ilçe merkezimizde doğalgaz döşeme çalışmaları devam ediyor. Doğalgazın ilçemize gelmesiyle hava değişti. Temiz havaya kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederim."

Resmi İlanlar