BULANIK Haber Girişi : 04 Eylül 2024 11:09

Bulanık'ta ayçiçeği hasadı başladı: Verimli bir sezon bekleniyor

 Bulanık'ta ayçiçeği hasadı başladı: Verimli bir sezon bekleniyor
Bulanık ilçesinde ayçiçeği hasadı başladı ve bölgenin verimli toprakları, çiftçilerin yoğun emekleriyle bereketli bir döneme daha tanıklık ediyor.

ALPARSLAN DİYARI- Bu önemli dönemde, Ak Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, Teşkilat Başkanı Emre Ergin, SKM Başkanı Necmettin Karagöz ve Yazbaşı Köyü Muhtarı Türkmen Bircan, Yazbaşı Köyü'ndeki ayçiçeği hasadı yapılan tarlaları ziyaret etti.

 

 

BAŞKAN SAATÇİ: "ÇİFTÇİLERİMİZİN TALEPLERİNİ MİLLETVEKİLİMİZE İLETTİK"

 

Ziyaret sırasında çiftçilerle bir araya gelen Başkan Saatçi, Ak Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek’in selamlarını çiftçilere ileterek, "Çiftçilerimizin taleplerini ve isteklerini Sayın Milletvekilimize ilettik. Üreticilerimizin daha verimli ve kazançlı bir sezon geçirmeleri için her türlü desteği sağlamaya devam edeceğiz. Bulanık'ın bereketli toprakları, çiftçilerimizin azmi ve gayreti sayesinde her yıl daha da verimli hale geliyor. Bizler de bu süreçte onların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

 

 

VERİMLİ BİR SEZON BEKLENİYOR

 

Hasat sezonunun başladığı Bulanık'ta, ayçiçeği tarlaları altın sarısına bürünmüş durumda. Çiftçiler, bu yılki hasadın verimli geçeceğini ümit ederken, Başkan Saatçi ve ekibi de üreticilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri üzerinde çalışacaklarını belirtti.

 

Yazbaşı Köyü Muhtarı Türkmen Bircan ise bu tür ziyaretlerin köylüler ve üreticiler için büyük bir moral kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Başkanlarımızın burada olması bizlere güç veriyor. Ayçiçeği hasadı, bizim için yılın en önemli dönemlerinden biri. İnşallah bu sezon da emeğimizin karşılığını alacağız" ifadelerini kullandı.

 

Bulanık'ta ayçiçeği hasadının başlamasıyla birlikte ilçede tarımsal hareketlilik artarken, yetkililerin çiftçilerle sıkı diyalog içinde olması, üreticilerin memnuniyetini artırıyor.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar