BULANIK Haber Girişi : 15 Temmuz 2024 12:52

Bulanık'ta 15 Temmuz unutulmadı: Şehitler anısına anlamlı etkinlik

Bulanık'ta 15 Temmuz unutulmadı: Şehitler anısına anlamlı etkinlik
Muş’un Bulanık ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anısına çeşitli etkinlikler yapıldı.

 

ALPARSLAN DİYARI- Bulanık Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu önderliğinde, ilçe Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kazım Tüysüz, AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, kamu kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve AK Parti ilçe teşkilat mensupları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında bir araya geldi.

 

 

Etkinlikler, şehitler için düzenlenen mevlid-i şerif ile başladı. Camide okunan dualarla şehitlerin ruhlarına dua edilirken, ardından Şehit Öğretmen Sait Kormaz'ın mezarı ziyaret edildi. Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, burada yaptığı açıklamada, "Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Onların aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz." dedi.

 

 

15 Temmuz'un Türkiye için önemine vurgu yapan Saatçi, "Bu kutsal gün, milletimizin birlik ve beraberlik ruhunu bir kez daha gösterdiği anlamlı bir direnişin simgesidir. Şehitlerimizin bize mirası olan bu vatanı korumak ve yaşatmak için kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

 

Bulanık halkı da etkinliklere yoğun ilgi gösterirken, şehitlerin emaneti olan milli değerlere sahip çıkmanın ve birlik içinde olmanın önemini bir kez daha hissetti.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

 

Resmi İlanlar