EĞİTİM Haber Girişi : 02 Eylül 2024 14:44

Bulanık MYO için kritik ziyaret: Barınma sorunu gündemde

Bulanık MYO için kritik ziyaret: Barınma sorunu gündemde
AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Mehmet Ali Saatçi, Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü İrşad Yuca ve belde belediye başkanları, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican’ı makamında ziyaret etti.

ALPARSLAN DİYARI- Bu önemli ziyaretin ana gündem maddesi, Bulanık Meslek Yüksekokulu’nun uzun süredir yaşadığı barınma sorunuydu.

 

Bulanık MYO'nun barınma sorununa çözüm bulmak amacıyla gerçekleşen ziyarette, Başkan Mehmet Ali Saatçi ve Müdür İrşad Yuca, Rektör Prof. Dr. Mustafa Alican’a öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları dile getirerek, bu konuda üniversitenin destek olmasını talep ettiler.

 

 

Belde belediye başkanları da ziyaret sırasında desteklerini ifade ederek, ilçede öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitim alabilmesi için gerekli adımların atılmasının önemine vurgu yaptılar.

 

Rektör Mustafa Alican, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Bulanık MYO’nun barınma sorununa çözüm bulmak için üniversite olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Alican, konunun önemine dikkat çekerek, öğrencilerin rahat bir ortamda eğitim görmelerinin, akademik başarılarını doğrudan etkilediğini ifade etti.

 

Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ile sona erdi.

 

 

HABER VEYSEL EŞİN

Resmi İlanlar