EĞİTİM Haber Girişi : 28 Ekim 2023 00:06

Bulanık Meslek Yüksekokulu'ndan "1000 Kitap, 1000 Öğrenci" Şenliği

Bulanık Meslek Yüksekokulu'ndan
Muş Alparslan Üniversitesi Bulanık Meslek Yüksekokulu, Cumhuriyeti’nin 100’üncü yılına 1000 kitap, 1000 öğrenci temasıyla düzenlenen kitap şenliği ile eğitime ayrı bir değer kazandırdı. 

ALPARSLAN DİYARI- Bulanık Meslek Yüksekokulu, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bulanık Belediyesi işbirliğiyle ilçe genelinde eğitim ve öğretim gören çocuklar adına önemli bir etkinlik gerçekleştirildi.  "Cumhuriyetin 100'üncü Yılında 1000 Kitap, 1000 Öğrenci" temasıyla düzenlenen kitap şenliği ile Bulanık ilçesine bağlı 8 köy ortaokulu kütüphanesinin her birine 150-200 civarında kitap desteği sağlandı. Ayrıca yine bu etkinlik kapsamında, belirli sınıflardaki öğrencilere de birer tane kitap hediye edildi. Kitap şenliği kapsamında ziyaret edilen her okulda, etkinliğe yoğun bir ilgi gösterildi. 

 

 

 

 

Bulanık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İrşad Sami Yuca, düzenlenen kitap şenliğiyle ilgili www.alparslandiyari.com medya gurubumuza yaptığı açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluk ve okuma aşkı isabetli bir harekette bulunduğumuzu göstermiştir. Kitap şenliğinin düzenlenmesinde ve sorunsuz bir şekilde geçmesinde değerli destekleri ile Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Alican başta olmak üzere Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Bulanık Belediyesine, Yüksekokulumuzun akademik ve idari personeline ve dağıtımında emeği geçen öğrencilerimize çok teşekkür ederiz." diyerek etkinliğin önemini belirtti.

 

HABER: HARUN SEÇKİN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resmi İlanlar